Hm… Jakby to tu wyjaśnić… Misja w tym Pakistanie czy gdzie ta akcja się dzieje. Końcówka… to rozwalamy czołg przeciwnika… i cała drużyna się cieszy potem nadjeżdża mój czołg i mówią by iśc… na miejsce lądowania samolotu. Idę tam pakuje się do samolotu… koniec misji… i taki crash.
WSZtm samolotu? :shock: Gdzie tam się wsiadało do samolotu? Wiem, że misja bonusowa jest w samolocie.
a ten czołg ‘naszych’ :mrgreen: to nie rozwala jeszcze czołgu ‘ich’ przypadkiem? czy mylę misje?
A znajduje się coś jeszcze prócz giery i instrukcji w pudełku?
Bo tak się zastanawiam czy zamawiać przez neta, czy w empiku kupić
No wsiada się do samolotu a potem strzela się w następnej misji Xaros :P… Ok reinstalacja pomogła
Śmiga jak dalej :). Xaros W demie nie ma ale my już mówimy o pełnej wersji
My go rozwalamy.
Spytaj WizZz’a . Ja kupiłem grę u siebie w Stanach. Więc mam inną edycję.
Nasz rozwala inny przez ścianę
To może… nie zauważyłem. Ale wydawało mi się że to My
to ja jestem trochę dalej już
Nie mówię kto jest dalej… czy coś… ale mówiłem o problemie w którym miejscu było…
A tak na marginesie… podobała mi się misja…:
Nie powiem bo ta misja odnosiła realistykę. Dźwięku i obrazu
WSZtm , no mi też się bardzo podoba
hehe, fajnie to wyglądało. choć przyznam sie ze 2 razy swoich wysadziłem do ‘góry’ :roll: :mrgreen:
LOL, ale powinno też być rankiem by było widać wszystko w kolorach
Yyy co powinno być ? Nie… To się działo w nocy … więc jak w kolorach
mogłeś założyć/zdjąć google przyciskiem F nic więcej
No wiem, że w nocy ale jak by też było np w południe było by fajnie coś jak lecimy tymi helikopterami i masz działo rakietowe obsługiwać
No to kilka misji dalej jest coś takiego… późniejszym popołudniem przy zachodzie słońca A potem wysiadasz z samolotu i rozwalka…
WSZtm , to jest helikopter o ile się nie mylę
Samolot helikopter… ale lecisz i strzelasz jak chciałeś
za dnia
jaka misja jest przerąbana
akt II > Heat
od wczoraj sie z nią mecze i nie mogę jej przejść :-x
Co tam trzeba ? To jest tam gdzie ta taka zadyma jest ?
naprzód masz zniszczyć 3, 4 czołgi bazuką. a później w 3 min masz dotrzeć do helikoptera. dostajesz do dyspozycji 8 myśliwców które uderzają w wyznaczone przez Ciebie miejsce. a żołnierze co chwile dobiegają
przerąbana misja, albo ja nie wiem gdzie myśliwce maja uderzyć
raz sie spóźniłem 2 sek. na moich oczach odleciał helikopter :mrgreen: