Call of Duty 4 Modern Warfare! (Było DEMO jest Full wersja)

Hm… Jakby to tu wyjaśnić… Misja w tym Pakistanie czy gdzie ta akcja się dzieje. Końcówka… to rozwalamy czołg przeciwnika… i cała drużyna się cieszy potem nadjeżdża mój czołg i mówią by iśc… na miejsce lądowania samolotu. Idę tam pakuje się do samolotu… koniec misji… i taki crash.

WSZtm samolotu? :shock: Gdzie tam się wsiadało do samolotu? Wiem, że misja bonusowa jest w samolocie.

a ten czołg ‘naszych’ :mrgreen: to nie rozwala jeszcze czołgu ‘ich’ przypadkiem? czy mylę misje?

A znajduje się coś jeszcze prócz giery i instrukcji w pudełku? :slight_smile:

Bo tak się zastanawiam czy zamawiać przez neta, czy w empiku kupić :stuck_out_tongue:

No wsiada się do samolotu a potem strzela się w następnej misji :smiley: Xaros :P… Ok reinstalacja pomogła :stuck_out_tongue: Śmiga jak dalej :). Xaros W demie nie ma ale my już mówimy o pełnej wersji :stuck_out_tongue:

My go rozwalamy.

Spytaj WizZz’a . Ja kupiłem grę u siebie w Stanach. Więc mam inną edycję.

Nasz rozwala inny przez ścianę :stuck_out_tongue:

To może… nie zauważyłem. Ale wydawało mi się że to My :stuck_out_tongue:

to ja jestem trochę dalej już :slight_smile:

Nie mówię kto jest dalej… czy coś… ale mówiłem o problemie w którym miejscu było…

A tak na marginesie… podobała mi się misja…:

t62544_beztytuu.JPG

t62547_beztytuu1.JPG

Nie powiem bo ta misja odnosiła realistykę. Dźwięku i obrazu

WSZtm , no mi też się bardzo podoba :slight_smile:

hehe, fajnie to wyglądało. choć przyznam sie ze 2 razy swoich wysadziłem do ‘góry’ :roll: :mrgreen:

LOL, ale powinno też być rankiem by było widać wszystko w kolorach :smiley:

Yyy co powinno być ? :stuck_out_tongue: Nie… To się działo w nocy … więc jak w kolorach :stuck_out_tongue: mogłeś założyć/zdjąć google przyciskiem F nic więcej :stuck_out_tongue:

No wiem, że w nocy ale jak by też było np w południe było by fajnie coś jak lecimy tymi helikopterami i masz działo rakietowe obsługiwać :slight_smile:

No to kilka misji dalej jest coś takiego… późniejszym popołudniem przy zachodzie słońca :stuck_out_tongue: A potem wysiadasz z samolotu i rozwalka…

WSZtm , to jest helikopter o ile się nie mylę :stuck_out_tongue:

Samolot helikopter… ale lecisz :smiley: i strzelasz jak chciałeś :stuck_out_tongue: za dnia :stuck_out_tongue:

jaka misja jest przerąbana :confused:

akt II > Heat

od wczoraj sie z nią mecze i nie mogę jej przejść :-x

Co tam trzeba ? To jest tam gdzie ta taka zadyma jest ?

naprzód masz zniszczyć 3, 4 czołgi bazuką. a później w 3 min masz dotrzeć do helikoptera. dostajesz do dyspozycji 8 myśliwców które uderzają w wyznaczone przez Ciebie miejsce. a żołnierze co chwile dobiegają

przerąbana misja, albo ja nie wiem gdzie myśliwce maja uderzyć :expressionless:

raz sie spóźniłem 2 sek. na moich oczach odleciał helikopter :mrgreen: