Utknąłem. Siedze już 5 minut w tym i nie uda mi się przejść tego by mnie nie zauważyli
WSZtm poloz sie po lewej stronie goscia z ktorym idzesz. ja tak zrobilem i mnie nie zauwazyli
Ja natomiast nie mogę przejść takiego momentu. Wysiadam z helikoptera i idę do celu, po 5 sekundach wybiega przedemną 2 talibów, którzy uciekają, ale ich oczywiście zabijam, po chwili jest takie skrzyzowanie gdzie jest mnóstwo tych talibów, są za płonącym helikopterem i podcieniami. W tej misji mam dotrzec w niecalą 1minute 30 do jakiegos pilota, pewnie do samolotu innego, który po upłynięciu czasu odlatuje. Nie mogę przejść, bo mnie cały czas zabijają, staram się ich wybić, ale cały czas dobiegają i czasu nie wystarcza. Prosze o jakieś wskazówki. Z góry dzięki.
Jak wysiądziesz z samolotu… to idź przed siebie wyskoczy dwóch… Ty bierz jednego i Twój przyjaciel weźmie jednego. Zabijecie ich i po lewo na wprost od Twojego samolotu masz rozbity helikopter. Po upływie jakiegoś czasu dostaniesz komunikat że masz dojśc do pilota i go wyciągną. Naciskasz wtedy przy pilocie klawisz F i wyjmujesz go… zanosisz go do Twojego samolotu skąd wysiadłeś w tej misji czyli z tyłu. Ale uważaj pełno ich po prawo w tej uliczce. Więc czekaj aż Twoja drużyna też się nimi zajmie. Na ogół rzucaj tam dużo granatów… i strzelaj w jednej linii… Ja zdążyłem raptem 7 sekund przed czasem dobiec do swojego samolotu. Ale to normalne. Nie ma się czym martwic.To wszystko się dzieje… kilka metrów na wprost od Twojego samolotu.
ok, dzięki WSZtm
przeszedłem już tą misje, ale ulga :]
przem_04 , na forum używamy polskich znaków. Proszę wyedytować swoje posty i poprawić co trzeba. Zignorowanie prośby może skończyć się ostrzeżeniem.
przem_04 też mam problem z tą misją Nawalam myśliwcami w kilka miejsc, niby ich rozwala, ale przybiegają skądeś, nie wiadomo skąd(?) Ma ktoś jakiś patent na tą misję?
Mówię ze prosta misja. Wszyscy sa po prawej stronie od … zapalonego helikoptera . W końcu mamy go wyciągnąć i zwiewać. Banał jak nie wiem.
kaczor0 , lej na wrogów Idź ciągle do celu, po drodze będą się pojawiać małe grupki, które zabijesz. Jak widzisz większą grupkę wyślij na nich te samoloty i jak rozwala ich to biegnij dalej. Lej na drożynę, ani zawsze dojdą
WSZtm , biegnij jak najdalej do przodu, gdy już zobaczysz ich głowy, na glebę i idź powoli do przodu. Omijaj ich na lewo i prawo ale nie stój w miejscu.
/Edit: Tutaj masz filmik jak ja to robie, ale raz przypadkiem wstałem:P
U mnie były z początku częste przypadki wstawania ;F… Ok misja " przesznięta " Miejsce w której stoi kaczor również
( przecież to była miękka misja
)
Złączono Posta : 11.11.2007 (Nie) 12:03
Ale mam problem z tym Zakhaievem ;|
A mnie ciekawi jedna rzecz: w internecie pisze, że nośnik to 1dvd, a wymagania to około 8gb na dysku.
Więc nasuwa mi się jedno pytanie, czy to jest możliwe, aby gra o rozmiarze maksymalnie 4.7gb zajmowała, aż tyle na dysku?
Czy to czasem nie jest dvd dwuwarstwowe?
Łeee… ale krótka ta gra
–
ziom ; ] U mnie gra zajmuje
“6,26 GB (bajtów: 6 723 497 889)”
Piszą zawsze więcej… bo nie wiadomo ile jakie sejvy i ustawienia będą zajmowały.
WSZtm , ale tyle zajmuje na dysku po instalacji czy na płytce?
Po instalacji na dysku
O Lol to nie koniec gry
A jednak koniec… malutka scena jeszcze… aby ochronić VIPów… chyba najfajniejsza z całej gry :)… Aż mi się smutno zrobiło. Szkoda że gra taka krótka. Tak długo ją robili. MOH Airborne już jest dłuższa… i to dość dużo.
i odblokowanie:
To jeżeli możesz, to zobacz ile zajmują pliki na płytce.
Lol, po napisach jest jeszcze gra? xD
U mnie 6.31 GB
No jest mała scenka.
WSZtm Również przed chwilą miałem zaszczyt oglądać tą listę twórców gry :D, co do zajmowanego miejsca na dysku po instalacji to zajmuje
A ten nośnik 1 DVD odnosi się do 1 DVD dwuwarstwowej ;).
No a co jeżeli ktoś ma dvd, które nie obsługuje płyt dwuwarstwowych?
Nie ma wydania na 2dvd zwykłych?