poszukuję laptopa przedział cenowy 2300- 2500 zł. Proszę o podanie modelu, na którym będę mógł swobodnie pracować z programami do modelowania 3D (Autodesk Inventor/ SolidWorks). Z góry dziękuję- Ko2
Od używanego Asusa K50AB nic lepszego nie znajdziesz jeszcze niedawno to był najlepszy wybór do 2 tyś jak się chciało pograć na laptopie, GF102M jest jakieś 20-30 miejsc niżej w rankingu grafik mobilnych.
Może jeszcze nie każdy słyszał o SP2 dla Visty który poprawia ten system.
Szukam laptopa, którego górny przedział cenowy zamyka się w sumie 3500 złotych. Będzie wykorzystywany do gier (choć raczej sporadycznie) i przede wszystkim pracy z oprogramowaniem typu 3ds Max 10, czy Adobe Photoshop CS4. Przeszukując internet natrafiłem na raczej obojętne komentarze nt. Acera (który o dziwo mi się podoba) i pozytywne komentarze na nt. Asusa (który na podstawie przeszukiwań modeli sprzedawanych na Allegro jest niezaciekawy, jak dla mnie). Także, jak widać mam spory mętlik w głowie i proszę o konkretne rady.
doradzcie który z tych laptopów będzie najwydajniejszy do codziennej pracy zamiast stacjonarnego kompa.Laptop będzie używany do typowych zadań domowych: praca na dokumentach, internet, oglądanie zdjęć ale nie obróbka, słuchanie muzyki i może oglądanie filmów, żadnych gier.
Chcę kupić laptopa do 2000 zł. Jestem zainteresowany kupnem Asusa K50AB, Acer Aspire AS5732ZG-433G25Mn W7HP ale chcę się upewnić czy nie ma jeszcze czegoś lepszego do gier, z dyskiem 250gb i ładną matrycą 15,6. Kupuje w sklepie Media markt lub RTV Euro AGD.
Też rozważam teraz zakup laptopa do 2000 zł. Ten z 1 linku jest znacznie wydajniejszy jeżeli chodzi o grafikę jednak ten dysk jest zagadką ten sam model na różnych stronach pisze ,że ma 320 lub 500 gb nie wiem ,która wersja jest prawdziwa muszę też się przejść do euro. Szkoda tylko ,że na laptopie za 2000 zł w nowe gry to sobie raczej nie pogramy.
Ten Lenovo jest całkiem całkiem. Dla mnie zagadką jest ta karta graficzna. Zapewne za wiele na niej nie pograsz, ale jak z obróbką grafiki będzie to nie wiem.
Szukam notebooka do 3000zł. Chciałbym by był w miarę cichy, posiadał klawiaturę numeryczną, wejście eSATA i HDMI, D-BUS 15 pinowe(chyba, że istnieje adapter, bo nie wiem, czy takowy jest). Nie pogardzę także Bluetooth.
Nie byłoby źle gdyby był lekki w miarę. Odnośnie grafiki to koniecznie NV. Liczę na kompatybilność z Linuksem. Procesor energooszczędny Intela z serii P. W razie jakiś dodatkowych pytań to proszę, nie wiem, co więcej dopisać. Zależy mi też by praca na baterii była dość długa.