Witam. Dlaczego na vortalu nie ukazała się aktualność o wydaniu nowej wersji AQQ 2.0.6 Inspire Core, mimo że o każdej ■■■■■ółce dotyczącej gg aktualność się znajdzie?
Wyszukiwarka aktualności na vortalu dla zapytania “AQQ” - 14 wyników
Wyszukiwarka aktualności na vortalu dla zapytania “gadu-gadu” - 92 wyników.
GG jest popularne tylko dlatego, że człowiek jest leniwy albo niekumaty (nie chciałem wyrażać się gorzej ;)) O AQQ i innych komunikatorach też powinny być jakieś wieści a nie tylko w kółko GG !
Dlatego, że gg ma monopol na polski komunikator nie znaczy, że należy skupiać się na pisaniu newsów tylko o nim, jeśli chodzi o komunikatory.
GG team wydaje kupe hajsu na reklamę. Znając nieuczciwość w zwalczaniu konkurencji przez gg, przypuszczam że Redakcja ma jakieś korzyści z nie opublikowania ważnego (dla wielu osób) newsa. Czy może miejsca jest mało na vortalu?
BTW. Komentarz na vortalu, który zawierał w sobie słowa “Przecz z Aqq” został opubilkowany, natomiast mój zawierający w sobie słowa “precz z gg” nie.
No i kolejny raz redakcja została rozszyfrowana i zdemaskowana. Za każdy news, który nie został opublikowany, redakcja otrzymuje gratyfikację w postaci najnowszego wydania GG na płycie CD oraz talon na balon. Co prawda pojawiają się pewne problemy z liczeniem newsów, które nie zostały opublikowane ale zapewne da się to jakoś przeskoczyć.
GG jest popularne i przez to kasiaste. AQQ, Tlen czy Miranda to niszowe komunikatory, które nigdy nie przebiją się tak jak Linux przez Windowsa - proste. GG rządzi, a reszta się nie liczy i to wiadomo od dawna. Nie ma czym się przejmować. Trzeba robić swoje.
Zrozum, że czuję się urażony nie opublikowaniem newsa o wersji 2.0.6, Jeśli nie było to celowe działanie Redakcji (co wnioskuję z Twojego postu), to przepraszam, Redakcja ma w takim razie opóźnienie - już wyszła nowa wersja stabilna 2.0.6.12
Taa gg rządzi, szczególnie masa reklam w ich pseudo-komunikatorku dla pokemonów, dzięki którym gg zarabia kasiore.
GG jest popularne, bo było pierwsze, a ludzie nie znają lepszych alternatyw, m.in za sprawą publikowania masy newsów (w porównaniu do aktualności o innych komunikatorach) o gg na vortalu.
Czuję jakbyś mówił o Windowsie lub Internet Explorerze Niestety trudno wymagać od większości ludzi wysiłku w celu szukania alternatyw. Większość ludzi cieszy się, że “to” w ogóle działa… I to widać na każdym kroku. Tak więc weźmy sobie na wstrzymanie ;]
Rozwalasz mnie, swoim osobistym podejściem do softu, zakochałeś w AQQ czy cuś ??
Przypuszczam że tak, skoro brak newsa powoduje u Ciebie traumę.
Jak ja miał bym się obrażać o takie rzeczy, to non stop czuł bym uraz do całego świata
Wrzuć sobie ma luz.
Chcesz newsa o nowej wersji AQQ, to napisz go wyślij do redakcji, jak będzie merytoryczny, napisany samodzielnie (nie zerżnięty żywcem z innego serwisu) to redakcja go z pewnością opublikuje ku zadowoleniu wszystkich.
Nie wiem o co to całe “halo”,przecież komunikaty o AQQ,Tlenie i innych komunikatorach pojawiają się zawsze kiedy wychodzi nowa wersja,z “Dobrych” dowiedziałem się o AQQ i od tego czasu używam tego komunikatora.Wygląda na to że zostały zrobione “z igły widły”.