O to nie prosiłem, ale dziękuję, jest dobrze. Jest szybko. Wchodziłem w newsy o dużej liczbie komentarzy. Bezproblemowo, szybko. No ale szybko ładują mi się mapy google, strony z dużą ilością obrazów, z dużą ilością filmów, wiadomości tvn24, onetu, interii i inne tak zwane ciężkie przeładowane reklamami i innymi treściami nb, ale mi to nie wadzi, bo zwyczajnie blokuję to, żeby się nie ładowały.
Jest wielu takich, co myślą, że blokują niechciane to, co się załadowało ze stroną, to jest dobrze. A nie jest i na comodo dragon, ani na operze. Ale firefoxa trzeba sobie wychować.
Wreszcie widzę odpowiedzi do komentarzy pod konkretnymi odpowiedziami.
Jestem pod wrażeniem, bo coś się porządnego robi. Drobne błędy? Nawet nie widzę, ale czytam, że był błąd przesuwania bloga strzałkami klawiatury. Szybko naprawili.
Firefox49.0.10 - no, ale antywirusy go nie mulą, ani jakaś java, ani żaden ciężki dodatek.
Właśnie piję kawę, przeglądałem newsy, poczytałem, a tu na forum zastałem ten temat. U mnie DP śmiga w blogach i nikt mi kawy nie obrzydzi, bo ma się u mnie popsuć jak jest u innych? Obalili już encyklopedię, bo koleś powiedział, że źle.
Ja nie bocian. Nie można zastraszyć, że jak wtryni dziób, to wtrynią bociana.