sla17
Na razie jest w testach i nie będę się wypowiadał o Dragonfly (0.7 alpha-4). Mi brakuje wersji na moim kompie i dokładniejszego automatu wyszukiwania błędów.
mateuszcedro
Ja mogę sobie edytować. Co często robię, także ze zbędnymi grafikami na stronach. Ale klient końcowy (niezbyt obeznany z kompem) wymaga aktualizacji automatycznych.
keicaM
To udowodnij że te funkcje są naprawdę przełomowe. Dla mnie mogą nie istnieć. I jakoś nie słychać by się ktoś inny się nimi chwalił.
Czyli negujesz istnienie pewnej grupy programów (na razie nielicznej), w/g mnie przełomowej.
Dostajesz platformę i ogólnie mówiąc “Dodatki” - i sam decydujesz jak ma działać (czepiasz się słówek więc doprecyzuję - jak ma reagować, bo nie da się zmienić komunikatora w przeglądarkę) i jak wyglądać dany program.
Drugim przykładem jest wspomniana MirandaIM - według ciebie totalnie do bani bo nie ma w instalce obsługi GG, Tlena.
A nie dość że jest Multikomunikatorem (najlepszym jaki znam) mającym możliwość łączenia się z wieloma sieciami, lanem, i może korzystać z Rss, pop3, smtp, www, to jeszcze jest bardzo dobrze konfigurowalny. Tutaj ja decyduję jakie sieci ma obsługiwać i jakie dodatkowe narzędzia ma mieć.
Pozwala mi to na uruchamianie przeglądarki tylko jak jest niezbędna.
Zacytuj mnie bo nie widzę
Wycofuję?? Zdanie “Dzięki temu używałem “modułu sprawdzania pisowni polskiej” od FF v0.9” jest prawdziwe.
Niech ci będzie: A Adblocka i NoScripta używałem już w FF v0.8. I to zdanie też jest prawdziwe.
Ale różnica jest w “drobiazgu”: wymagania.
Sporo gier u mnie nie pójdzie, jeszcze więcej się przycina - a FF ma zapas.
To może doprecyzujesz kiedy powstał i jak działał program NoAdds??
Najpierw używałem NoAdds do IE (za czasów modemów łączących się z TPSa), który później (w następnej wersji) miał też osobne opcje dla Opery.
Więc przypuszczam że był jednak wcześniej niż blokowanie popupów w O.
A czemu nie napiszesz tego wprost?? Skąd bierze dane do przeszukiwania adresów i całych stron?? Indeksy muszą się gdzieś znajdować :-).
A teraz wyobraź sobie że po dwóch dniach mam skasowane wszystkie dane dotyczące przeglądanych stron. Z czego mam wyszukiwać?? I jaki sens ma czyszczenie danych jeśli zostaje indeks??
Chętnie zobaczę jak je prostujesz.