Przecież pisałem - CloudX. Mają w zestawie do zmiany nausznice welurowe. Lepsze i od Krakenów, i od Arctisów.
Trochę przekraczają te 300 zł, ale zdecydowanie warte.
Przecież pisałem - CloudX. Mają w zestawie do zmiany nausznice welurowe. Lepsze i od Krakenów, i od Arctisów.
Trochę przekraczają te 300 zł, ale zdecydowanie warte.
Ok.
Albo siberia za 200:
Albo cloudy za 400:
Też ciekawe, ale chyba wezmę te CloudX. Tylko ja się nie znam i trochę kabel za krótki jest jakaś możliwość żeby był trochę dłuższy?
Domyślnie na stałe jest wpięty krótki kabel z pilotem i wtyczką combo-jack, czyli na jednej wtyczce słuchawki i mikrofon. Zapewne w PC masz oddzielnie gniazdo mikrofonu i słuchawek? To użyjesz dołączonego przedłużacza z przejściówką na dwie wtyczki mini-jack, na słuchawki i mikrofon oddzielnie.
Tak.
To będziesz musiał użyć tego przedłużacza co jest pod słuchawkami. Bo jak widzisz, kabel który prowadzi od słuchawek, jest zakończony tym combo-jackiem.
Temat jest o myszce, nie o słuchawkach
Proszę odpowiedzcie mi na moje pytanie odnośnie myszki:
A co sądzicie o myszce Cyclone Ravcore ? Czy to dobra myszka do codziennego użytku ? - czy jest lepsza od Rival 600 czy gorsza ? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat ? Czy warto ją kupić czy też nie ? https://www.ravcore.com/produkty/cyclone/
Czy sensor w tej myszce jest dobry ?
Najwyraźniej musisz założyć własny temat.