Inny user - rzeczywiście nie wiadomo.
Ty - a nie dostałeś PW z przyczyną ostrzeżenia??
Właśnie się nie łączą a mogłyby się łączyć, tak jak w poprzedniej wersji.
Inny user - rzeczywiście nie wiadomo.
Ty - a nie dostałeś PW z przyczyną ostrzeżenia??
Właśnie się nie łączą a mogłyby się łączyć, tak jak w poprzedniej wersji.
Chodzi o zlewanie się postów…
Nic nie zmienia faktu, że uklad odnośnikow na nowym forum jest ulożony chaotycznie i po prostu niewygodnie. Zapewne “tuzy”, które wymyśliły jego wygląd chciały aby forum wyglądało bardziej prfesjonalnie. I chyba im się udało. Tyle, że dla typowego usea może się ono wydać zbyt profesjonalen i zagmatwane. Ja bym to nazwal przerostem formy nad treścią Dlaczego nie można było po prostu zostawić starego wyglądu forum? Chciałbym zauważyć, że w ankiecie ta zmiana (jak zwykle) wypadła negatywnie. Podobnie było w przypadku zmiany logo vortalu. Grupa trzymająca wladzę ot tak zmieniła sobie wygląd zapominając spytać o zdanie zwyklych, szarych userów…
Uważasz że nie mają do tego prawa ??
Ty się pytasz gości jak poustawiać meble u siebie w domu ??
A jeżeli nawet, to jak nie odpowiadają ci ich sugestie to ustawiasz je według ich widzimisie a na przekór swojej wygodzie i upodobaniom ??
Przestań już bronić moderatorów. Pogódź sie wreszcie z tym, że jesteś już zwykłym userem. Poza tym co to za głupie porownanie? To forum, a nie dom. Takie zachowanie możesz co najwyżej porownać do dyktatury komunistycznej, gdzie grupa trzymająca władzę ma gdzieś spoleczność…
Jason X , nie przesadzasz aby ?
Vortal oraz forum ma swojego właściciela, i bynajmniej nie jesteśmy nim my.
Takie już prawo właściciela, że robi ze swoją własnością, co chce.
I naprawdę nie musi się pytać nikogo o pozwolenie.
Poza tym poszukaj sobie w google, czym się różni moderator od administratora - może wtedy zauważysz bezsens, jaki spłodziłeś wyżej.
Jak zwykle doszkujesz się podwójnego dna, tam gdzie jest tylko jedno.
I nikogo nie bronię tylko wyrażam swoją opinię, a że nie jest zgodna z Twoją i nie masz innych kontrargumentów to wypisujesz farmazony.
Takie zachowanie jest zupełnie normalne, nawet w największej demokracji, bo ktoś musi trzymać na wszystkim łapę żeby nie dopuścić do anarchii.
Skoro twoim zdaniem zmiana szaty graficznej prowadzi do anarchii na forum to w takim razie już mamy anarchię.
Jak to fajnie bawić się w demagogię wyrywając zdania z kontekstu
:P.
Proponuje powrócić do tematu lub całkowicie zakończyć dyskusje.
Forum to nie tylko wygląd. To także funkcjonalność. A ta, bije na głowę starą wersje.
Po pierwsze, to takie ankiety powinien zakładać administrator przed wprowadzeniem zmian, jeżeli uzna to za potrzebne, a nie user, po fakcie. Może jest to nie do przełknięcia dla innych, ale niektóre decyzje podejmuje Administracja.
A co moderator ma do tego? Może przestań nadużywać tego słowa.
Jason X , skończ już, proszę taka pisaninę. Nie podoba Ci się, trudno, będziemy z tym żyć. Decyzja została podjęta, zostały wprowadzone zmiany. Zachowaj wycieczki pod adresem innych użytkowników dla siebie.
Popieram.
Można było jako bazy użyć stylu subSilver2 zamiast tego nowego - jest podobny do starego wyglądu forum .
Tak właściwie to temat:
został chyba już dawno - ok. 1,5 miesiąca temu (jeśli niedokładnie podałem date proszę o poprawienie) wyczerpany . Nie wiem nawet, czy został w ogóle poruszony
.
Ej, to fiesta suponuje mi z braku argumentów demagogie, więc może do niego skieruj takie teksty ;]
Jak możecie się nie pytać userów o zdanie. Przecież już niejednokrotnie było mówione, że wszyscy stanowią rodzinę, a teraz co? to wszystko wyglada jakby “władze” tego forum robiły z niego swoje własne podwórko
Ale w rodzinie też ktoś konkretny zazwyczaj podejmuje ostateczne decyzje. Osobę taką zwykło się nazywać głową rodziny. Gdyby decyzje były podejmowane kolektywnie, to przy tak dużej i zróżnicowanej rodzince jak nasza forumowa społeczność z pewnością nie udałoby się podjąć żadnej.
Widzę, że odpowiedź na główne pytanie, zadane 4 miesiące temu jeszcze nie padła.
Odpowiadam więc:
Co się stało z wyglądem tego forum ??
Otóż stało się to, że wreszcie forum zostało zaktualizowane do nowej wersji phpBB3, a styl (i nie tylko) został lekko zmieniony przez administrację.
Temat jest już wyczerpany, więc proszę o zamknięcie tematu.
Nie no wygląd nowego forum pierwsza klasa :mrgreen: =D>
Skoro nowy silnik + skin, to dlaczego nie nowe motki?
Jedyne, do czego bym się doczepił, to
Te 4% użytkowników, którzy by z tego korzystali mogą przecież sobie w profilu ustawić i po sprawie. Ja bym to usunął :).
Ja się już do wszystkiego przyzwyczaiłem- do Avatarów po prawej, do Panelu zarządzania kontem itd. Wszystko jest już dla mnie proste, przejrzyste i wygodne i sądzę, że wielu przyzna mi rację. Faktycznie jednak przydałoby się kilka nowych emotek. Stare warto zostawić ponieważ zawsze lubiłem część z nich, np. :lol: :mrgreen: .
Pablo55 , ja Tobie w pełni przyznaję racię, wszystko w nowym forum jest łatwe do obsługi
pozdrawiam
a ja tam nadal nie lubie obecnego wyglądu nie podoba mi się i koniec no ale to tylko moje zdanie[i 131 innych userów którzy głosowali w ankiecie :D] :roll: