proponuję zapoznać się z podstawowymi zagadnieniami statystyki, wyniki ankiety mówią jedynie, że większość osób olała tę ankietę…
a napewno ci, którym forum odpowiada, poza tym ankietę zrobiłbym dopiero po jakimś czasie od wprowadzenia zmian…
Pewnie. Jak wyniki nie po myśli to ankieta jest be , pewnie ci co nie głosowali popadli w taki zachwyt nad nowym forum ,że ich zamurowało . Mniej wazeliny proponuję
Jaka wazelina :?:
Liczba użytkowników: 56969
Liczba głosów: 193
:x
Ludzie, święta są… :!:
Politykę, piaskownicę, zabawy, kłótnie, przekrzykiwania zostawcie sobie na resztę roku…
Zajmujecie się bzdetami tak na prawdę.
Mi przyzwyczajenie się do nowego forum zajęło kilka dni, i nie siedziałem tu wcale po 14 godzin dziennie.
A wy debatujecie od ponad 2 tygodni i nic z tej debaty poza przybywającym błotem nie wynika.
Litości :roll:
Posty nie na temat kosz.
Strasznie zamulająca wersja, kiczowy styl. Jak dla mnie phpBB3 sie nie udało :roll:
a mi sie poprzednie forum w ogóle nie podobało… i nie wiem jak wam ale mi się ładuje o wiele, wiele szybciej niż poprzednie forum. Obecny wygląd jest taki nowoczesny. Stare forum było takie jakby to powiedzieć “ociężałe” w moim odczuciu. U mnie na łączu 512 kb/s strony ładują się od razu jak kliknę.
ja powiem że fakt faktem jest tu trochę za kolorowo, ale to po prostu przyzwyczajenie się odzywa :roll:
potrzeba trochę czasu aby oko przystosowało się do nowego wyglądu :shock: 8)
ogólnie dla mnie zmiana in plus :-o
Lepsze było wcześniej. Już nie mówię o ładowaniu się stron… :x
Proponował bym trochę bardziej przerobić tego prosilvera, niż tylko w css pogrzebać…
A co do ładowania, to nie ma zbytniej różnicy, fakt w phpBB2 było troszkę szybciej.
Ale tutaj jest więcej modów poinstalowanych…
Ogólnie jest na +.
No może i ten styl trochę denerwuje… (sama strona główna i podfora) ale kolorystycznie pasuje do strony http://www.dobreprogramy.pl… (dzisiaj akurat mamy zimowy styl na tamtej stronce ale zazwyczaj jest zielona)
Całe nowe forum zdecydowanie jest 100x lepsze od poprzedniego dlatego głosowałem na “lepsze od poprzedniego”, czytam że dużo ludzi woli stare forum, to kwestia czasu a sami zobaczycie, że lepiej się prezentuje od poprzedniego, kwestia przyzwyczajenia się.
Jak pierwszy raz weszłem na nowe forum to myślałem że jestem na innym forum, ale zaraz zajarzyłem że to nasze forum (czytelników dobrych programów) po naszej maskotce.
Dużo zmian i przynajmniej coś odmiennego.
Moja ocena: 10/10
PORAŻKA,straszna,i na to wszyscy czekali?
Nieczytelne,wolne,nie intuicyjne.
jakoś lepiej aby nazwa użytkownika,informacje avatar itp były po lewej stronie
Kwestia przyzwyczajenia. Ja na początku nie mogłem znieś tego nieudanego pomysłu programistów z phpBB. Jednak po dłuższym czasie stwierdziłem, że to bardzo dobry dodatek. Teraz nie tylko mi to nie przeszkadza, ale jest dla mnie wygodniejsze, niż tradycyjne avki po lewej.
Sądzę również, że nowy silnik ułatwi pracę moderatorom oraz administratorom, ponieważ ten skrypt ma zdecydowanie więcej możliwości i ustawień, o których zwykły user nie ma pojęcia. (Nie to, że się nie zna, ale nie zauważa.)
witam, minęło już trochę czasu od wprowadzenia nowej edycji forum, więc pora na krótkie podsumowanie.
Nowy wygląd na początku niezbyt mi się podobał (wiadomo przyzwyczajenie do starego wyglądy…), avatary po prawej stronie przeszkadzały w czytaniu forum, jednak po tych kilku tygodniach śmiało mogę stwierdzić że wygląd strony nie jest taki zły jak się wydawał, także avatary po prawej zdają się jakby nie przeszkadać…
Wszystko fajnie gdyby nie jedno… a mianowicie czytelność listy tematów w działach.
W każdym dziale tematów jest bardzo dużo a kolory tytułów zielony na zielonym tle jest mało czytelny, dlatego proponuje aby tytuły tematów zmienić na kolor czarny lub chociaż przyciemnić bardziej tą zieleń…
Najlepiej by było jakby udostępniono kilka wyglądów forum np **byle było bardziej ciemne tło i jasne napisy lub odwrotnie
*<>*- w znacznikach podałem przykładowy schemat…
Na forum nie podoba mi się jedynie krój czcionki i… prędkość działania.
witajcie ,
ja uważam że nowe forum fajnie wygląda lecz z tego co zdążyłem się dowiedzieć (a przy okazji “poczuć to na własnej skórze”)to problemy z kontrolą tego forum.
Niestety tutaj jest dużo miejsca aby zrobić poprawki:(
Pozdrawiam
Moim zdaniem forum jest ładne Jednak, najgorsza wada to posty - jeden łączy się z drugim
. Po woli zaczynam się przyzwyczajać…
Kolejna wada, to ta, że nie wiemy za co ja, albo inny user dostał ostrzeżenia.
A tak to forum mi się podoba - gdyby nie to byłoby super =D>
Dodam jeszcze, że to forum ma więcej funkcji 8)