Jeżeli będziecie jechać na ColdZlot samochodem i moglibyście kogoś wziąć to prosimy o zgłaszanie tego w tym wątku, analogicznie jeżeli chcielibyście się z kimś zabrać. Na pewno kilka miejsc wolnych będzie w autach redakcji - opcja dla osób, które chciałyby dojechać PKP/PKS do Wrocławia.
No to ja będę pierwszy - mam 3 miejsca w podróży do Hotelu i z powrotem do Wrocka - Wracam w poniedziałek
Na razie jadę z Djdziadkiem
Ja z Bielska-Białej będę podążał przez Żory pewnie, węzeł Sośnica i A4 w kierunku Wrocławia. Na tą chwilę 3 miejsca wolne.
Hej
Ja niestety jestem w rozjazdach i właśnie 17-18 stycznia mam ważne spotkania w Łodzi. W tej chwili mam dwie opcje (obie są jeszcze niewiadomą): czy wyjechać w sobotę rano i być w Lądku na czas, czy wyjechać w południe / po południu i przyjechać pod wieczór. Ponadto do Łodzi jadę cudzym samochodem, więc ewentualny przyjazd na ColdZlot też będzie się odbywał cudzym autkiem lub busem. Gdyby ktoś jechał tą trasą, to proszę o kontakt (gdyby znalazł się jakiś kierowca, to najpewniej urwę się wcześniej…)
Ps. przy okazji polecam http://www.blablacar.pl/ (tanie, społecznościowe podróże).
Ja jestem z okolic Łodzi i z chęcią się z kimś zabiorę, niestety nie mam własnego transportu
Scorpions.B, czyli do Wrocka razem polskim b, a z Wrocka z Shakim
Hej,
znajdzie się jeszcze dla mnie miejsce ?
Jak coś ja dojadę z Zielonej Góry (pociągiem do Wrocławia) - moje auto akurat w ten weekend jest potrzebne mojej Pani, więc musze kombinować.
dziadek, a konkretnie który bus? Też startuję z Łodzi
jasne - to co? zaklepać miejsce ?
Pewnie bo tłoczno zaczyna się robić
Jeszcze powiedz mi o której mam być we Wrocławiu
TomisH - rezerwacje będę robił w piątek, jak już wszystko dogram w pracy. Do Scrpions.B już już mam telefon, z nim będę się zdzwaniał, napiszę tutaj który Bus.
No to zostały jeszcze 2 miejsca
To co Scorpions.B - rezerwować miejsce dla Ciebie na trasie Wrocław - Lądek i z powrotem?
Mogę dać odpowiedź we wtorek? Wstępnie jestem jak najbardziej zainteresowany tym wolnym miejscem
jasne
Shaaaaakiii ;)
Ty wiesz, ja wiem, więc uznajmy, że obaj wiemy. Ale gdybyś nie wiedział, to zarezerwuj mi tam u Ciebie malutkie miejsce. Proszę ładnie.
Shaki jeśli zostało Ci miejsce to poproszę
Panowie:
-
Urlop - jest
-
Opłata - poszła
-
Rezerwacja biletów na transport do i z Wrocka (przyjazd: sobota 10:50 - wyjazd: poniedziałek 16:00) - załatwiona
-
Transport z Wrocka na miejsce i z powrotem - załatwiony
Tak więc - do zobaczenia
“loża” nadciąga - co prawda tylko część, ale i tak będzie wesoło
Niestety Maxiu, tym razem byli szybsi od Ciebie, musisz kombinować kogoś innego