Ok, dzięki. I tak będziesz jechał obwodnicą przez moją “wiochę”, więc myślę, że nie ma sensu podjeżdżać do ZG, ale na upartego mogę Jak firma nie będzie robiła problemów i załatwię urlop to zgadamy się na PW.
Jak możesz to, proszę, sprawdź maila z ColdZlot albo xmpp, proszę o jakąś opd. dzięki
Już nie ważne, sprawę wyjaśniłem, otrzymałem potwierdzenie
W najgorszym razie możesz próbować autobusem. Kierunek Niedalino. Musisz wziąć pod uwagę, że jeśli chcesz tam dojechać tym środkiem transportu, twój pociąg powinien być przed 15.00 w Koszalinie. Gdzie i kiedy wysiąść - musisz już zapytać kierowcy bądź pasażerów.
Pod latarnią najciemniej Ja nie jestem z ZG, ale można uznać, że pi razy drzwi to moje rewiry. To tak w dużym zaokrągleniu. Jak dobrze poszukasz, to jeszcze odkryjesz kilka nicków z ZG w ramach platformy dobreprogramy
Zlocik? Proponuję w czasie winobrania. Gość szczególny - Bachus
Hej,
No to trzeba się zebrać. Generalnie na Śląsku spotykamy się regularnie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hey,
czy ktoś z Was ma jeszcze wolne miejsce z Trójmiasta ? ewentualnie, tak jak kubut, pytanko mam, czy z Koszalina jakaś dobra dusza by odebrała ?
Hej,
desert13 , pytaj Areha.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dzięki
@Kyrol, nie wzywaj imienia Pana bachusa nadaremno Z przyczyn osobistych z ogromnym żalem musiałem dzisiaj zrezygnować z ColdZlot 2015. Bawcie się dobrze i możecie nawrócić KyRola na jedyny prawilny system (Windows), nie tam jakiś darmowy dziurawy Linuks (trololo).
Wyzwanie na ColdZLot, nauczyć pingwina jak patrzeć przez okno :lol:
Dzięki, jak się nie znajdzie żaden inny transport to będę tak się starał dotoczyć
Z Koszalina to myślę, że nie będzie problemu - zawsze się można zgadać, żeby po Was podskoczyć - ja nie chcę nic na razie obiecywać, bo dla jednej osoby trzymam miejsce, ale czy pojedzie to jeszcze nie wiem. Ale nawet jeśli to z Hotelu do dworca PKP w Koszalinie jest raptem 12km, więc jak dla mnie podjechać po Was nie będzie problemem.
Albo Windowsiarza jak bawić się jajkami
Będę jechał tą trasą, jeżeli ktoś chce się po drodze dołączyć to zapraszam na PW lub XMPP.
Ja zabieram z Poznania Ronina i MaxDemage .
Hej,
Albo tego, by pingwin przez to okno wyleciał. Będzie też walka o bolda na blogu i walka z Omigi Plus. Jak widać, dla każdego coś miłego.
Pozdrawiam,
Dimatheus
ja startuje z warszawy, jak to miasto można nazwać centurm
No to jeszcze jedno miejsce z Trójmiasta zostało.
No widzisz ja też jestem z okolic (Sulechów). E tam na winobraniu za dużo ludu
Ja albo się nawracam, albo jestem tak leniwy, że nie chce mi się instalować Linuksa na nowym laptopie Choć muszę przyznać jako linuksiarz, że akurat Windows 8.1 to dla mnie najlepszy system jaki MS stworzył. Gdyby tylko Windows nie miał jeszcze problemów z obsługą WiFi i gdyby nie trzeba było restartować systemu po każdej aktualizacji, to byłby cud, miód i orzeszki
Dobra, urlopik zarezerwowany (mam nadzieję, że go nie odwołają), tylko się rejestrnąć, zrobić przelew i szykować się do zlociku
Tak jeszcze w temacie dojazd z/do Koszalina - pamiętajcie, że będzie też kilka osób samochodami z ramienia redakcji, więc na pewno wszystkich, którzy dotrą do Koszalina komunikacją zbiorową w ten czy inny sposób przetransportujemy
I jedna uwaga - jeżeli ktoś się jeszcze nie zarejestrował, tak jak roobal, a planuje jechać bardzo prosimy aby zrobić to ASAP. Do piątku chcielibyśmy zamknąć listę, a już mamy praktycznie komplet.
Rejestracja już poszła