Tak jak napisała @wiosenka83 trasa Warszawa - ColdZlot - Warszawa jest aktualna. Powrót w niedzielę. Jak by co, to jeszcze jedno lub max dwa miejsca się jeszcze znajdą
Sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie. Z przykrością i wściekłością muszę poinformować, że w wyniku poślizgu na chodniku wylądowałem na glebie. Niestety efektem upadku jest unieruchomienie nogi na dwa tygodnie. W związku z tym nie dam rady dojechać na ColdZlot. Wszystkich, którzy łączyli ze mną plany wyjazdowe lub powrotowe najmocniej przepraszam.
Tak bywa, co człowiek w głowie uradzi, do skutku nie doprowadzi.
Zdrówka życzę :)
a jedzie ktoś z ColdZlotu do Warszawy w niedziele? Szukam transportu…
Zdrowia @sdar ! Współczuję akurat przed takim weekendem…
Ja wracam do mojego planu B i wyprawy autobusem No chyba, że ktoś inny jedzie z Warszawy?
My tak już naprawdę ostatnim rzutem na taśmę mamy 1 wolne miejsce. Nawet na trasie.
@sdar przykra sprawa :(, a może inny kierowca a ty jako pasażer?
J
Ja tam w zeszłym roku dałem radę i to z wrocka. Kule w ręce i heja A tak poważnie - to szybkiego powrotu do zdrowia i do zobaczenia na HZ.
No właśnie Krogulec mi telefonicznie wjeżdża na ambicję, że Ty dałeś radę tym bardziej, że ja złamanej nogi nie mam
Tak więc samochód w dalszym ciągu odpada ale własnie szukam innych połączeń… może jednak się uda dotrzeć o jednej nodze…?
Wiem coś o tym, łączę się w bólu…
Uda się, uda - nie ma co biadolić tylko znaleźć inną opcję transportu wiosenka ma również jechać komunikacją zbiorową to możecie wybrać się razem - będzie raźniej A na miejscu przydzielimy Ci pokój koło windy żebyś nie musiał robić kilometrów.
Jest bardzo fajne połączenie pociągiem z Warszawy do Koszalina przez Poznań (EIC 1801/IC 481000) o 7:00, w Koszalinie jesteście o 13:33, a więc idealnie. Z Koszalina ktoś Was odbierze, to żaden problem. To co prawda 2 x ekspres, więc droższe bilety, ale można wytanić w powrotną stronę wracając bezpośrednim TLK 811000, oczywiście jest też szereg innych połączeń (ale z przesiadką).
Albo też autobusem - nie wiem jakie połączenie ma na myśli wiosenka, najlepiej skontaktujcie się ze sobą.
Zabrzmiało to jak wyrzuty
Pragnę zauważyć, że wstawiłem wiele mówiącą, ale niedziałającą emotkę " ", która powinna rozwiać wszelkie wątpliwości
Żeby nie było dalszych niedomówień, jak dobrze pamiętam to oficjalnie @Krogulcowi podziękowałem, za to, że mnie zmotywował do przyjechania na HZ w zeszłym roku Bez niego by mnie tam nie było i bardzo bym tego żałował.
Wiosenka nie jedzie z Warszawy i miałem ją zabrać po drodze więc raczej miała inne połączenie na myśli ale odezwał się do mnie Pangrys i może mnie zabrać samochodem z Poznania więc muszę tylko dotelepać się pociągiem właśnie do Poznania. Szczegóły uzgodnię z nim rano ale wszystko wskazuje na to, że jednak będę
Zuch! I to właśnie chodzi żeby się nie poddawać
Hej,
Brawo Ty!
Pozdrawiam,
Ja na ostatnim HZ byłem na antybiotykach, bardzo mocny kaszel i zapalenie oskrzeli. Czułem się naprawdę kiepsko, ale jakoś dałem radę. Znalazłem w sobie wewnętrzną siłę :)
Da się da, fajnie, że jednak jedziesz.
No i wszystko (poza nogą) cudownie. Jadę IC do Poznania i tam rzucam się w objęcia Pangrysa
Co do powrotu to jeszcze rozważam różne alternatywy.
A tak przy okazji, to niezbadane są zasady promocji cenowych PKP. Bilet Intecity z Warszawy do Poznania w klasie drugiej 129 zł a bilet na ten sam pociąg w klasie pierwszej… 79 zł :-)
U mnie komplet.
Szuri jak będę dojeżdżał do Krakowa koło 5, to tyrknę do Leo to się dokładnie ugadamy na górnej płycie dworca PKP