Żona nie gryzie, pies też nie
Tyle to i ja się domyślam
Hej,
A no tak - po powrocie z pracy pakowanie, przygotowanie samochodu, kimanko i w drogę.
No nie wiem tylko, czy to takie dobre.
Pozdrawiam,
I teraz najgorszy czas… 8h w pracy w przeddzień Zlotu
Jedziesz jednak autokarem/autobusem/pociągiem?
Ja już wczoraj załatwiłam sprawę pakowania, ale znająć życie przed wyjściem z domu jeszcze będę coś dorzucać do torby
Ja, kurna chata, jeszcze auta nie odebrałem bo siedzę jak na szpilkach w pracy.
A ON w Poznaniu jest już za 3.48 Szykuje się najtańszy dojazd w historii
Hej,
No tak, a tutaj tyle jeszcze do zrobienia. Masakra…
Pięknie, na Śląsku 95’tka kilka groszy poniżej czwórki.
Pozdrawiam,
No nieźle…
No tak wyszło… Z Koszalinem jakieś marne połączenia mam w ogóle Mogłabym na Kołobrzeg polecieć, to znowu godziny zupełnie nie pasują… Tak, jadę autobusem. Nad kilkoma opcjami się zastanawiałam, ale wygrywa raczej ta, że w Koszalinie dopiero o 16. Jak dotrę do Pałacu to towarzystwo już będzie … mocno integrujące się :D
Hej,
Wiosenko - jeszcze na obiadokolację się załapiesz - jeśli tylko autobus przyjedzie o czasie.
Pozdrawiam,
Mam nadzieję, że się załapię :P
Na Shellu w Tychach wczoraj wieczorem ON 3,61zł Toteż grzechem byłoby nie dotankować się do pełna
Hej,
No ja jeżdżę na benzynie, toteż obniżka ceny nie jest aż tak spektakularna. Ale faktycznie przejazd będzie tańszy niż zakładałem początkowo.
Pozdrawiam,
Sdar, Tomish, Ziggurad i ja
Oj tam zaraz z przebojami… Gościna u dwójki ColdZlotowiczów w Krakowie, Pendolino do Gdańska, a potem limuzyna do pałacu - czego chcieć więcej? Do tego luz do wtorku do 14-ej
Obiadokolacja jest do 17:00 więc spokojnie, później podsumowanie roku, integrację na poważnie zaczniemy koło 20:00 więc bez obaw Daj znać jeżeli ktoś miałby odebrać Cię z Koszalina
Dlatego wziąłem sobie dziś wolne i cały dzień kompletnie nic nie robię
Ja jeszcze mam 3 godziny porządkowania akt w archiwum i zostanie mi jeszcze 9 godzin zanim @Gowain mnie z Wrocka zabierze
Bilard…
Chrzczone?
A jak