Też już jestem w domu, cały i bezpieczny Dziękuję za możliwość uczestniczenia w ColdZlocie.
I wszystkim uczestnikom za niezapomniane dyskusje i niepowtarzalną atmosferę :)
Też już jestem w domu, cały i bezpieczny Dziękuję za możliwość uczestniczenia w ColdZlocie.
I wszystkim uczestnikom za niezapomniane dyskusje i niepowtarzalną atmosferę :)
Właśnie dojechałem, bez problemów, feedback dam jak odpalę PC
Feedback (16:40)
Wstępnie wszytko ogarnięte w domu, dziękuję gorąco Redakcji za zaproszenie na ten wyjątkowy Zlot, dziękuję całej wyjątkowej Ekipie za świetnie spędzony czas, było lepiej niż zawsze :D., tylko, że zawsze jest lepiej, czy można w tym wypadku osiągnąć masę krytyczną!? Przy okazji, będąc prawie pewnym, że te słowa nigdy do nich nie dotrą, choć części podziękowałem osobiście, chciałbym podziękować obsłudze Pałacu za całokształt
Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas na Zlocie. Dziękuje kierowcy Dimatheusowi za bezpieczną podróż Dziękuję całej ekipie z auta. Szkoda że przeoczyliśmy każdy McDonald przy trasie, ale mgła była gęsta jak śmietana dlatego były trudności z zauważeniem żółtego neona “M”
Wzięcie urlopu we wtorek to zdecydowanie bardzo dobry pomysł był z mojej strony
Impreza, jak zwykle… zresztą, co ja się będę powtarzać
Dzięki
Dziękuje Redakcji za zaproszenie, Uczestnikom za wspaniałą atmosferę a @Dimatheus oraz @que_pasa za nocleg i transport Było super
I ja serdecznie dziękuję Redakcji za zaproszenie i wyśmienitą zabawę. Także podziękowania dla wszystkich dyskutantów przy złocistym i nie tylko Mam nadzieję, że nie zabraknie sił do realizacji pomysłów i obranych kierunków rozwoju portalu. Dzięki Panie i Panowie!
No cóż, no to mi pozostaje podziękować za kolejny udany ColdZlot. Nie chciałbym wymieniać wszystkich, bo pewnie kogoś bym pominął. także dziękuję wszystkim za cały CZ. No i do zobaczenia w niedługiej przyszłości.
Tak jak inni bardzo dziękuję za możliwość bycia na ColdZlocie.
Było super, dzięki za wszystkie rozmowy i wspólne rozrywki
Ja również chcę Wam wszystkim podziękować za świetnie spędzony czas! Dziękuję Redakcji za możliwość wzięcia udziału w Coldzlocie oraz wszystkim uczestnikom za te niezapomniane chwile! :-)
Hej,
Melduję się w Piekarach - Max, Shaki i Leyda dowiezieni bezpiecznie do miejsc zamieszkania. Droga do domu nieco dłuższa niż zakładałem, ale w opolskim i śląskim mgła była masakryczna, z widocznością momentami poniżej 30 metrów.
Dzięki wszystkim za wyjątkowy Cold Zlot - jak zawsze było zacnie: dyskusje, rozgrywki oraz wspólna rozrywka, relaks i wycieczka nad morze. To wszystko bez Was nie miałoby sensu. Dzięki też Redakcji za zaproszenie i do zobaczenia!
Pozdrawiam,
Dziękować za miłe chwile na CZ :) Mam nadzieję, że się teraz spotkamy w powiększonym gronie na HZ
Dziękuję za umożliwienie mi udziału w tak zacnej imprezie Pomimo tego, że nadal jeszcze nie dotarłem do domu (choć już coraz bliżej), to polecam się na przyszłość
I ode mnie Wielkie Dzięki!
A tak z ciekawości i zazdrości, Grinbergena czasami nie było?
Nie było Ale były inne zacne trunki
Dziękuję Redakcji i wszystkim zlotowiczom za wspaniały czas!
Nalewak był, ulotki reklamowe ,również, ale zacnego trunku niestety podczas naszego pobytu nie serwowano
Eh… i smutny powrót do rzeczywistości poranną kawą w pracy
Hej,
Ja już miałem wczoraj powrót do rzeczywistości. Dzień zaczął się kiepsko, a skończył jeszcze gorzej. I jeszcze zamek centralny w Focusie się zrypał… Wrrryyy!
Pozdrawiam,
No u mnie bardzo ciekawie - jedna osoba nawaliła i teraz wszyscy do piątku mają skończyć projekt Także od pierwszych godzin jest już zapierdziel
Muszę spytać, czy tą osobą nie był niejaki GBM który urwał się na zlot ?