ColdZlot 2016 - wątek ogólny

Też już jestem w domu, cały i bezpieczny :slight_smile: Dziękuję za możliwość uczestniczenia w ColdZlocie.

I wszystkim uczestnikom za niezapomniane dyskusje i niepowtarzalną atmosferę :)

Właśnie dojechałem, bez problemów, feedback dam jak odpalę PC :wink:

Feedback :wink: (16:40)

Wstępnie wszytko ogarnięte w domu, dziękuję gorąco Redakcji za zaproszenie na ten wyjątkowy Zlot, dziękuję całej wyjątkowej Ekipie za świetnie spędzony czas, było lepiej niż zawsze :D., tylko, że zawsze jest lepiej, czy można w tym wypadku osiągnąć masę krytyczną!? Przy okazji, będąc prawie pewnym, że te słowa nigdy do nich nie dotrą, choć części podziękowałem osobiście, chciałbym podziękować obsłudze Pałacu za całokształt :slight_smile:

Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas na Zlocie. Dziękuje kierowcy Dimatheusowi za bezpieczną podróż :slight_smile: Dziękuję całej ekipie z auta. Szkoda że przeoczyliśmy każdy McDonald przy trasie, ale mgła była gęsta jak śmietana dlatego były trudności z zauważeniem żółtego neona “M” :smiley:

Wzięcie urlopu we wtorek to zdecydowanie bardzo dobry pomysł był z mojej strony :stuck_out_tongue:

Impreza, jak zwykle… zresztą, co ja się będę powtarzać :slight_smile:

Dzięki

Dziękuje Redakcji za zaproszenie, Uczestnikom za wspaniałą atmosferę a @Dimatheus oraz @que_pasa za nocleg i transport :slight_smile: Było super :slight_smile:

I ja serdecznie dziękuję Redakcji za zaproszenie i wyśmienitą zabawę. Także podziękowania dla wszystkich dyskutantów przy złocistym i nie tylko :wink: Mam nadzieję, że nie zabraknie sił do realizacji pomysłów i obranych kierunków rozwoju portalu. Dzięki Panie i Panowie!

No cóż, no to mi pozostaje podziękować za kolejny udany ColdZlot. Nie chciałbym wymieniać wszystkich, bo pewnie kogoś bym pominął. także dziękuję wszystkim za cały CZ. No i do zobaczenia w niedługiej przyszłości. 

Tak jak inni bardzo dziękuję za możliwość bycia na ColdZlocie.

Było super, dzięki za wszystkie rozmowy i wspólne rozrywki :wink:

Ja również chcę Wam wszystkim podziękować za świetnie spędzony czas! Dziękuję Redakcji za możliwość wzięcia udziału w Coldzlocie oraz wszystkim uczestnikom za te niezapomniane chwile! :-) 

Hej,

Melduję się w Piekarach - Max, Shaki i Leyda dowiezieni bezpiecznie do miejsc zamieszkania. Droga do domu nieco dłuższa niż zakładałem, ale w opolskim i śląskim mgła była masakryczna, z widocznością momentami poniżej 30 metrów.

Dzięki wszystkim za wyjątkowy Cold Zlot - jak zawsze było zacnie: dyskusje, rozgrywki oraz wspólna rozrywka, relaks i wycieczka nad morze. To wszystko bez Was nie miałoby sensu. Dzięki też Redakcji za zaproszenie i do zobaczenia!

Pozdrawiam,

Dziękować za miłe chwile na CZ :) Mam nadzieję, że się teraz spotkamy w powiększonym gronie na HZ :slight_smile:

Dziękuję za umożliwienie mi udziału w tak zacnej imprezie :slight_smile: Pomimo tego, że nadal jeszcze nie dotarłem do domu (choć już coraz bliżej), to polecam się na przyszłość :wink:

I ode mnie Wielkie Dzięki! :slight_smile:

A tak z ciekawości i zazdrości, Grinbergena czasami nie było? :slight_smile:

Nie było :wink: Ale były inne zacne trunki :wink:

Dziękuję Redakcji i wszystkim zlotowiczom za wspaniały czas!

Nalewak był, ulotki reklamowe ,również, ale zacnego trunku niestety  podczas naszego pobytu nie serwowano :frowning:

Eh… i smutny powrót do rzeczywistości poranną kawą w pracy :wink:

Hej,

Ja już miałem wczoraj powrót do rzeczywistości. Dzień zaczął się kiepsko, a skończył jeszcze gorzej. I jeszcze zamek centralny w Focusie się zrypał… Wrrryyy!

Pozdrawiam,

No u mnie bardzo ciekawie - jedna osoba nawaliła i teraz wszyscy do piątku mają skończyć projekt :slight_smile: Także od pierwszych godzin jest już zapierdziel :smiley:

Muszę spytać, czy tą osobą nie był niejaki GBM który urwał się na zlot :stuck_out_tongue: ?