A ja jeszcze nie byłem.
Hej,
Ja też nie - ale postaram się wybrać między świętami i Sylwestrem. Pod warunkiem, że z pracy będę wychodził o normalnych porach. Zaczyna się bowiem młynek.
Pozdrawiam,
Ja chyba za młody jestem, bo SW mnie nie ruszają
Urlop już oficjalnie klepnięty, teraz tylko polować na dobrą cenę za bilety
Ja czekam jak u mnie w miejscowości w styczniu dadzą w 3D
Normalnie nie wiem co powiedzieć? Dziękuję Właśnie przyszło zaproszenie na mój pierwszy CZ
Mnie to nawet nie zauważył
Nawet nie wiesz jak mnie to ucieszyło
Monczkinu
Hej,
Ale jak to? Jak Cię nie zauważyłem? Poza tym wiesz - ja po całonocnym weselu byłem.
Pozdrawiam,
Święta minęły, kilogramy zostały…
O kino już zahaczyłam Uszek nie lepiłam :P
Można powoli odliczać do CZ
Co tam u Was :)?
Ile osób planuj zostać na rozszerzonym?
Na początku myślałem żeby nie zostawać, teraz się zastanawiam…
Ja też się zastanawiam… w sumie myślałam, że to będzie zależało od tego, czy będę jechała z kimś jeszcze… Jeśli autobusem tak jak się zanosi, to możliwe, że zostanę.
Ja zostaję na rozszerzonym, nie tylko z racji że mój kierowca też na nim zostaje ale bardziej z racji większego zżycia z blogierami
Ja zostaję bo jak by inaczej Kurcze to już niedługo
Jechać tak daleko, na tak krótko? Oczywiście, że trzeba zostać
Hej,
Ziggi, nie ma nad czym się zastanawiać - po prostu trzeba zostać.
A co to za ciernie w serce? Jakie możliwe, że zostanę? W takim towarzystwie, a Ty się zastanawiasz. No wiesz Ty co?
Pozdrawiam,
Ja oczywiście zostaje na rozszerzonym, bo jakże by inaczej:)
@ziggurad Proponuje zostać na rozszerzonym Niby to tylko jeden dzień dłużej, ale wbrew pozorom to bardzo dużo i szkoda byłoby wracać wczesniej. Opuszczać takie towarzystwo. Więc nie zastanwiaj się tylko: zostań z Nami!
@wiosenka83 spokojnie, kilogramy też zgubimy… W przyszłym roku ;)
Ja dzisiaj wypisałam już (dopiero) urlop
A ja tam dalej nie mam urlopu zaklepanego. Ale z tym to nigdy nie miałem problemów.