Ponieważ tegoroczny HotZlot będzie nieco rozproszony i atrakcje będą w różnych miejscach, bardzo proszę żeby każdy dodał sobie agendę do telefonu. Wysłałem Wam zaproszenia do kalendarza Google, można też skorzystać z ICAL:
Agenda zdradza lokalizacje niektórych atrakcji, ale to konieczność - nie chcemy, żeby ktoś się zgubił. Wszystko jest w zasięgu krótkiego spaceru piechotą z hotelu.
Nastąpiły też małe zmiany, np. z przyczyn logistycznych wizyta w “najładniejszym biurze na świecie” będzie w poniedziałek rano, a nie w niedzielę. Jak się pewnie domyślacie, chodzi o biuro Opery (tej od przeglądarki ;)). Z wizyty w redakcji nie rezygnujemy, będzie dla chętnych nieco później, po Operze.
O, widzę że Agenda się zmieniła - dla mnie niestety na minus!
Z niedzieli znikł “lunch w najładniejszym biurze na świecie”, został przeniesiony na poniedziałek, na czas, kiedy było zaplanowanie zwiedzanie redakcji.
Czemu to dla mnie zła zmiana? Bo ja wyjeżdżam w niedzielę późnym wieczorem… : ( A tak? ■■■■. @tomekb - czemu???
Edit: już widzę ten temat z odpowiedzią, choć wcale mnie to nie pociesza.
(dwa posty - mój i fiesty - przeniosłem tutaj)
Dobra, przyznam się, nie wiedziałem że DP z Wrocka jest i tyle, co ja tam będę ściemniał teraz…
a tak serio to nawet nie próbujcie machać zlotu w Wawce bo Was “prezesowa” z torbami puści (Waltzowa).
Już Elektroda pewnego czasu chciała zdziałać mega zlot gdzieś w Polsce. Padło także na Wawkę ale jak zaczęli chłopaki kopać za miejscem by coś znaleźć na taką masową imprezkę (hala) to w efekcie końcowym wyszło że taniej wynajmiesz pół “Londynu” jak cokolwiek w stoliczce.
Za sypiącą się halę na Żeraniu UM zaśpiewał 25000zł netto doba!!!
Netto = bez wymaganej ochrony, bez wymaganego odbioru, bez wymaganego nadzoru BHP, bez strażaków, bez TojTojów, bez parkingów i szczerze mówiąc to także bez energii w hali, wody a może i tlenu kuffa, tego już nie sprawdzaliśmy.
Jedno z pierwszych poważnych pytań jakie padło w UM na dzień dobry to:
" a to ta wielka spółka Oponeo chce te halę czy kto???"
i wszystko jasne!