Hej,
Pracę to trzeba szanować. Siebie też! Koniec i kropka!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Pracę to trzeba szanować. Siebie też! Koniec i kropka!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Przecież wtedy będzie ZLOT, to te osoby z redakcji, które będą na Zlocie nie będą miały wolnego. To zamiast iść do knajpy, to może lepiej przespacerować się do siedziby redakcji i pokazać “gawiedzi” gdzie pracują. Ja nie byłem nigdy w redakcji, a chętnie zobaczyłbym jak to w środku wygląda. I niekoniecznie wtedy ktoś akurat musi siedzieć przy komputerze i pracować, i coś faktycznie robić. To nawet lepiej w niedzielę - nie zakłóca się wtedy normalnej pracy.
Taka wycieczka dla chętnych. Hm?
Z tego co kojarzę to do DP można przyjechać w każdy jeden dzień, tylko wcześniej dać znać. Ja osobiście wolę usiąść w knajpce z ludźmi, których widzę 2 razy w roku (z niektórymi trochę częściej) i pogadać o wszystkim i o niczym
A może tak dać ludziom wolne w piątek na zlot a sobotę na ochłonięcie?
Jasne i będę dodatkowo jechał z Trójmiasta do Wrocławia i z powrotem, bo jak już będę we Wrocławiu, i to na Zlocie (przypominam) dobrychprogramów, redakcja będzie zamknięta. Ja wolałbym zobaczyć redakcję. No ale nie ode mnie to zależy, więc tylko grzecznie pytam, czy taka opcja w ogóle jest możliwa.
Hej,
Ja co prawda zostaję do poniedziałku we Wrocławiu, ale podpisuję się pod propozycją Radka. Może po prostu takie pielgrzymka po knajpach, tylko od razu w z góry określonym kierunku? Kierunku redakcji dobrych programów?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zaraz zaraz, a czy w poprzedniej wersji agendy nie było "zwiedzania najładniejszego biura " w niedziele a wizyta w redakcji w poniedziałek? Skoro wizyta w Operze została przeniesiona na poniedziałek to wizyta w redakcji powinna zostać przeniesiona na niedziele.
Zgadza się, potwierdzam
Ja próbuję od 4 lat i zazwyczaj czasu wykrzesać nie mogę ale zgadzam się - w końcu nie widziałem większości gwary pół roku
@tomekb - lud się domaga wizyty w redakcji w niedzielę. Choćby krótkiej, np. takiej godzinnej. Co Ty na to?
Hej,
Przecież tak jak pisałem można zrobić pielgrzymkę po barach w stronę redakcji. Dwie pieczenie przy jednym ogniu. Chyba że jest obawa, że podchmieleni użytkownicy narobią szkód w biurze.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zdajecie sobie sprawę, że “pielgrzymka po barach” ok. 30-40 ludzi to murowany sukces na to, że nigdzie się miejsca nie znajdzie?
Hej,
W sumie o tym drobnym szczególe nie pomyślałem. Mea maxima culpa.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Lub że zawinie nas Wrocławska Straż Miejska za niezgłoszoną pielgrzymkę …
No widzisz, jakby weszła ustawa o zgromadzeniach w pierwotnym kształcie, gdzie była mowa o tym, że związkom wyznaniowym (Wyznawcy Dobrego Piwa) przysługiwałoby pierwszeństwo w wyborze miejsca i czasu zgromadzenia to sprawa byłaby załatwiona A tak… może być problem.
Hej,
@gowain - Gorzej, jakby z takim wnioskiem wystąpili Mocherowi Obrońcy Krzyża. Oni postulowaliby o życie w trzeźwości. Walczyłbyś wtedy o pierwszeństwo narażając się babciom i Ojcu Dyrektorowi?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jak tę agendę najlepiej zaimportować do Windows 10 Mobile?
Hej,
Ten sam link jest dorzucony w agendzie na samej górze: https://www.coldzlot.pl/Agenda.aspx.
Pozdrawiam,
Dimatheus
W niedzielę chyba nie będzie aż tak dużego problemu z miejscem co?
Ale patrząc na to ilu nas jest może jednak coś zarezerwować? Kto mógłby coś polecić we Wrocławiu?