ColdZlot 2017 - agenda

Hej,

A czemu w Poznaniu?

Pozdrawiam,
Dimatheus

Z automatu pisałem, dzięki Dima. Poprawione :stuck_out_tongue:

To ja się dołączam, tak na chama, a co! :stuck_out_tongue:

Do czego ciasteczkowy potworze? :smiley: Do mojego pytania o miejscówę we Wrocławiu? :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Do wszystkiego psze pana :wink:

1 polubienie

Takie atrakcje w poniedziałek, a ja muszę wyjechać w niedzielę :frowning:

No ja też, dlatego chciałem - i nie tylko ja! - aby w niedzielę była choć wizyta w redakcji. Ale @tomekb w tym temacie nabrał wody w usta… a może tego nie widział?

Widział, tylko ciężko to zorganizować niestety. Ile jest osób, które bardzo by chciały, a w poniedziałek nie dadzą rady?

No ja, ale to wiadomo od początku. @Dimatheus jak widzę też. Z tego co tu czytam to również byłby chętny @Shaki81. Być może @fiesta, ale to nie zostało tak jasno tu powiedziane. Prawdopodobnie inni też by się znaleźli, bo z zaproszonych w tym temacie udzielało się niewielu.

Byłem już w DP, z chęcią bym odwiedził redakcję CD Action, też we Wrocku są :slight_smile:

Hej,

@Radek68 - Tak dla sprostowania, to ja zostaję do poniedziałku, więc mogę i w poniedziałek wybrać się do redakcji. Aczkolwiek zamiana planów niedziela/poniedziałek byłaby dobra, przynajmniej dla część.

Pozdrawiam,
Dimatheus

W sumie tez bylbym za tym zeby wrzucic wizyte w redakcji na niedziele o ile to nie problem dla organizatorow

Chyba nie wypali to zwiedzanie Ostrowa Tumskiego bo bedzie padać …

W Poznaniu od rana kapie… Chodzenie w deszczu to nie do końca przyjemność :stuck_out_tongue:

No niefajną pogodę żeście zamówili. WetZlot?

Będziecie mieli AquaZlot.

Nie było aż tak źle :slight_smile: Ale fajnie było po obiadku wrócić do hotelu w ładną pogodę, a potem widzieć tych wszystkich mokrych zlotowiczów (bo się chwilę później rozlało) :smiley:

Hej,

Zdarza się - ale przy okazji byliśmy jeszcze z Radkiem w pewnym fajnym miejscu. :slight_smile: A jak dochodziliśmy do hotelu, to już praktycznie nie padało… Taki los.

Pozdrawiam,
Dimatheus

1 polubienie