Colin McRae Rally 2005 - Dziś premiera

…ale jak narazie na platformie PlayStation 2.

Dla zainteresowanych, przewidywana cena to około 229 zł.

Jednak, myślę, że bardziej zainteresuje Was informacja, iż 14 października swoją premierę gra będzie miała już na PC.

Tak więc, pędzimy do sklepów?

th_cmr2005_ps2_068.jpg

Ja bym popędził :slight_smile: Ale z dwóch powodów nie mam po co:

1. Słabiutki sprzęt :frowning:

2. Brak “wolnych”

Ale na screeny zawsze można popatrzeć :slight_smile: … w moim przypadku - tylko popatrzeć :frowning:

:silly:

grałem w demko, i nawet pozycja godna polecenia, chodz od czasów Cmr03, kolejne cześci są robione na siłe moim zdaniem :?

Nawet szybko te kolejne wersje wychodzą. Poczeekamy, zobaczymy.

grałem w demko i podobało mi się !!

Za drogie to cacko.

W moim przypadku raczej nie 8)

no niestety juz są wieksze wymagania potzrebne niz do colina 1 szkoda :(:frowning:

:hahaha: pysiu rozbawiłeś mnie!! :lol: w tamtych prehistorycznych czasach to grało się w co popadnie; każda gra chodziła!! no tylko Unreal się wyróżniał :rotfl: a teraz… żenada co gra to trzeba by do sklepu po RAM albo procka lecieć !!

Nie jest tak źle:

Procesor Pentium III 1 GHz (lub kompatybilny)

256 MB RAM

64 MB karta graficzna zgodna z DirectX (gra NIE OBSŁUGUJE kart z serii GeForce 4MX).

:smiley:

to są tylko minimalne wymagania żeby grę odpalić !!

No, ale grać się da, a to już ważne :smiley:

Gdybym zmienił kartę to spełniłbym wymagania, ale mimo wszystko nie chce mi się wierzyć, że:

Domyślam się, że wymagania są większe niż do cz.3 CMRa, a w tej właśnie versji miałem total slide show !!

Tak więc chyba:

:frowning:

Łeeee, to jeszcze popykam na “medium”. :lol: :smiley:

Ja sie przejechałem na “trójce” i jakos nie mam ochoty w nia grać :?

To już Twój problem. Ja tam sobie z chęcią popykam w “piątke”. :lol:

Ja takie same mam odczucia.Moim zdaniem NeedForSpeed rządzi.

widać Rafi, że ty młodzian jesteś !!

obie te gry są świetne, choć faktycznie trzecia odslona Colina była tragiczną pomyłką to już czwarta odsłona prezentuje się o niebo lepiej i miejmy nadzieję, że kolejne dziecko Codemasters będzie co najmniej tak udane!! :stuck_out_tongue:

No nie wiem starszy panie.NFS pod względem grafiki,sterowania i grywalności jest najlepsza.

Ach i jeszcze ta muza jest super.

:smiley: :slight_smile: :slight_smile:

nadal nie potrafisz rozróżnić tych gier :? :stuck_out_tongue:

sciagnolem sobie demko collina 5 i zadowolony chcialem pograc ale przy uruchamianiu wyskoczyl mi komunikat cosw stylu graphics SS setup render adapter i koniec. Czy tego powodem moze byc moja karta geforce 4??? help me