Coś się na DP posypało?

(Radek68) #1

EDGE, Firefox…

1 Like
(pocolog) #2

U mnie na FF 66.0.4 działa.

(Bogdan_G) #3

Coś psuje styl strony, czyli jakiś antywirus, albo inna aplikacja…
Tak samo mam, gdy przełączam style. Wracam do podstawowego i jest OK.

(Paweł A.) #4

Czasami i u mnie tak jest, ale to czasami, na czystej przeglądarce i Windowsie, bez antywirusa.

(krystian3w) #5

Może wygaszanie kodu przestarzałego jaki widzi CyberFox i inne takie stare Firefoksy.

A to w oparciu o informacje że cyberfox widzi inny plik favicon.

(Radek68) #6

Chyba nie, bo dziś jest już dobrze. Wczoraj wieczorem cały czas tak było, dlatego napisałem tego posta.

Blokowanie plików cookie
(Seba228215) #7

Czy do sypania się DP można dodać te cookies/rodo? Nawet jak jestem zalogowany i raz już zaakceptuję te wszystkie postanowienia, co już są po prostu irytujące, to co parę dni one się pojawiają bez wcześniejszego czyszczenia cookies w przeglądarce. To jest normalnie już kpina. Ba nawet zdarza się, że to potrafi uciec dodatkom blokującym reklamy.

(Radek68) podziel ten temat #8

Wydzielono 7 postów tworząc nowy wątek: Wylogowywanie z portalu

(Radek68) #12

A ja chyba zbyt szybko pochwaliłem.

Nie wiem o co chodzi, ale DP na EDGE (bez dodatków) nadal źle się wyświetla, zresztą z dodatkami też.


A na SlimJet bez problemu.

(krystian3w) #13

Zobacz czy konsola dewelopera “stron www” zwraca jakieś błędy dla Edge, może być toprona w użyciu (brak postępu od odświeżenia jej w IE10).

(Radek68) #14

Nie wiem od czego to zależy; dziś włączyłem komputer i jest… dobrze.

Generalnie prawie nie korzystam z EDGE, więc nie wiem czy to też miało(by) miejsce wcześniej, po prostu dwa dni temu musiałem na szybko coś sprawdzić na DP, więc włączyłem EDGE, a efekt był jak wyżej. Wczoraj też było źle. A dziś jest dobrze. :-/


A, zaraz sprawdzę też na Firefoxie (też rzadko używam).


Sprawdziłem: na Firefoxie też teraz jest dobrze.

(LORDEK) #15

WOW

Problem występuje na najnowszym Firefoxie. Wyłączenie blockerów nie pomaga. Na chrome jest git. Problem dotyczy jasnej skórki, bo na ciemnej wszystko wraca do normy:

(krystian3w) #16

Strzelałbym że może dyfuzory na rodo WP psują?

autokult.pl,dobramama.pl,dobreprogramy.pl,echirurgia.pl,fotoblogia.pl,gadzetomania.pl,jejswiat.pl,kafeteria.pl,kafeteria.tv,komorkomania.pl,luxlux.pl,medycyna24.pl,m.domodi.pl,mixer.pl,money.pl,nocowanie.pl,o2.pl,open.fm,parenting.pl,pinger.pl,pogodnie.pl,pudelek.pl,pytamy.pl,samosia.pl,smog.pl,snobka.pl,testwiedzy.pl,~sportowefakty.wp.pl,wp.pl##+js(addEventListener-defuser.js, DOMContentLoaded, :setTimeout)
dobreprogramy.pl,domodi.pl,homebook.pl##+js(addEventListener-defuser.js, message, e.origin)
dobreprogramy.pl,domodi.pl,homebook.pl##+js(setTimeout-defuser.js, message:"Not responding", 3000)
(smbody) #17

Klikam “Zaloguj się” i mam refresh strony, bo niby jestem zalogowany.

(krystian3w) #18

To się wyloguj.

(smbody) #19

Jak mam się wylogować, skoro nie mam menu użytkownika?

(LORDEK) #20

Logujesz się na forum, więc tu użyj przycisku wylogowania. Czasem sam mam dziwne odjazdy na portalu jak się zaloguję poprzez forum.

1 Like