Cyrk i bałagan w dziale linux - ciąg dalszy

Chyba nie za bardzo, czy nie odróżniasz wystawiania kandydatur, od faktycznych wyborów.

BTW pani radna nie ładnie

Przecież i tak decyzja zapadnie na poziomie redakcji i obsługi forum.

W swoim poście uciąłem dyskusję.

Wracając do tematu. Ostatecznie wyłonione zostały dwie osoby. Kto konkretnie? To ujawnimy jutro (właściwie to już dzisiaj) wieczorem. Musimy jeszcze technikalia omówić.

Dokładnie tak będzie

Czasami odnoszę wrażenie, że nie.

Są tematy i tematy. Jako “stara wyjadaczka” powinnaś widzieć różnicę. Userzy mają prawo do wyrażania swoich obiekcji, pod warunkiem ze dotyczą one spraw forumowych, są konstruktywne i służą poprawie jakości forum, a nie personalnymi wycieczkami czy tematami mających na celu wszczęcie zadymy - jak to swego czasu niektórzy “starzy wyjadacze” próbują uskuteczniać. Kilku przekonało się boleśnie, że porwali się księżyc z motyką.

No pytanie odpowiedz sobie sama, robiąc rachunek sumienia. Mam prośbę, nie zabieraj głosu, jeżeli nie masz nic konstruktywnego do przekazania odnośnie tego tematu. Twoje przemyślenia odnośnie tej sytuacji, może są ciekawe (?) ale nie wnoszą niczego konstruktywnego do problemu. Tę samą prośbę kieruję również do innych userów, chcących pisać w podobnym tonie. Administracja podjęła decyzję i wprowadza ją w życie, to jak pisał Krogulec sprawa jest zamknięta na tym etapie.

Krogulec kiedy to oglosicie? :smiley: Bo już mnie ciekawość zżera. :wink:

Około 17.00 jak wszedłem na forum to przez chwilę w głównej kategorii był dział “Linux Mod” (tak jak np. Na luzie, Śmietnik itp). A więc coś się istotnie szykuje :slight_smile:

hm… może fatamorgana ??

Jeśli już coś spożywam to tylko po 21 :stuck_out_tongue:

Gdy chciałem wejść w ten dział to pokazał się komunikat, iż “wybrany przez ciebie dział lub post nie istnieje”, więc już go skasowano.

Czekamy oj czekamy :roll:

Wygląda na to, że nowymi moderatorami są Kaka’ i areh. Gratulacje!

http://forum.dobreprogramy.pl/groupcp.php?g=13834

Redakcja właśnie poprawia, spokojnie. :slight_smile:

I już poprawione. :slight_smile:

Oficjalne info:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?p=1219127

Nie czas zamknąć wątek? :wink:

Właśnie usiłowałem to zrobić ale coś blueconnect nawala :wink: