CO do ciekawych ofert - https://www.ibuygou.com/ dobre ceny na słuchawki Xiaomi pokazał, dodatkowo dysponując kuponami można jeszcze obniżyć cenę o $10-15 (na Wykopie jest cały wątek…).
O 5-tej zajmuję stanowisko pod Lidlem. Będę pierwszy, nie dam się wyprzedzić innym babciom i dziadkom. Mam doświadczenie, bo w latach osiemdziesiątych pod kratami dostawałem się do domów towarowych (pamiętacie PDT?).
Na pewno kupię wymarzoną wagę łazienkową za 14,99 zł…
jak dla mnie super akcja, tyle że rabaty powinny być znacznie wyższe. Powinniśmy iść przykładem USA, jakie tam pieniądze ludzie wydają, w zeszłym roku ponad 600 mld dolarów, szok. Pozdrawiam
ja odpowiem już po sporo czasu, ale musze przyznać ze udało mi sie skorzystać, głównie kupując Świąteczne prezenty, zdecydowanie udało sie zaoszczedzić:)
W sumie masz rację. Niby czarny piątek by l tak reklamowany, ale promocje nie są takie duże jakby sie można było tego spodziewać. O wiele korzystniejsze wyprzedaże są teraz w sklepach na wyprzedażach zimowych. Wczoraj byłem w galerii to kupiłem sobie kilka nowych ciuchów.
Aktualnie poluję natomiast na jakiś konkretny zegarek. Spore wyprzedaże na zegarki są teraz w tym sklepie: (ciach)