Czarny Piątek w x-kom.pl - 24.11.2017 r

Cześć,

Czarny Piątek nadchodzi, zobacz jakie promocje przygotowaliśmy w tym roku: https://www.x-kom.pl/czarny-piatek
Startujemy w piątek o godzinie 08.00

A będą jakieś laptopy 2w1 na przecenie?

Czy wy w ogóle wiecie co oznacza czarny piątek? Przeceny na poziomie 50-70%, a nie 5-10%. Takie “promocje” to możecie sobie wsadzić w d .eeeeee.

1 polubienie

@Apostol1 @anon64914833 @krystian3w Nie możemy zdradzać wszystkich szczegółów. Zachęcamy Was do obserwowania nas już jutro od godziny 8:00 -> https://www.x-kom.pl/czarny-piatek Mamy nadziej że każdy znajdzie coś dla siebie w naszej ofercie :slight_smile:

1 polubienie

Zbyt mało sprzedawców, za duże kolejki… :wink:

image

image

2 polubienia

Mają rozmach :slight_smile:
a w koszyku 5 rzeczy poszło się je… :frowning:

sd

Mi działa.
@x-kom.pl - co z tym iPhonem? Jakoś nie widzę żeby cena się zmieniła. Chłyt marketingowy?

Chłyt? Błąd? Oszustwo? Ciekawy jestem jak się będą tłumaczyć.

O, a teraz mnie wylogowało i…

image

No ciekawe, jeszcze 20 minut temu pasowały do siebie…

A ja nie mogłem kupić młynka i wagi bo niby przekroczyłem liczbę produktów.

Na dwa zamówienia lub na kogoś z rodziny mi się nie chciało i wyprzedały się w 5 min.

Hej,

Ja też przejrzałem jedną stronę z produktami i koniec. Teraz już tylko błędy. Chyba nie przygotowali się z infrastrukturą. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus

A zarzekali się, że się przygotowali. Teraz nawet nie mam pojęcia co jest na promocji.

Przeproszą i wszystko będzie ok. Ważne że przez chwilę było o nich głośno, zrobili sobie tanią reklamę.
Miało być dobrze, a wyszło jak zawsze.

Hej,

U mnie jest zmiana - ciągle kręcące się kółeczko wyszukiwania. :slight_smile:

Pozdrawiam,
Dimatheus

chmurka chmurka

Zaraz przerzuci Cię na promocję płyt głównych :slight_smile:

@Apostol1 @freshmeat dajmy im czas, w końcu to norma w dzisiejszym dniu :slight_smile: Pozwolę sobie zacytować klasyka :

1 polubienie

Norma? Chyba tylko u nich. Skoro zrobili taką kampanię reklamową, to powinni się przygotować. Chyba że to było zaplanowane. Komuś w ogóle udało się kupić tam coś w tych promocyjnych cenach? Bo z tego co widzę, to wszystko to co miało być w promo, jest w normalnych cenach.

Bo trzeba wejść na stronę promocji z okazji czarnego piątku i użyć kodu, znajdującego się na górze strony … która aktualnie nie działa :wink:

Hej,

Generalnie jakoś bardzo mi nie zależy. Bardziej chciałem zobaczyć, co jest w promocji i ewentualnie coś upolować potrzebnego. Ale że tak to wygląda, to cóż. Swoją drogą muszę poszperać na stronach z AGD - może znajdę promocję na automatyczny ekspres ciśnieniowy, co Latte Macchiato robi. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,
Dimatheus