małe i drogie to piwko
hymm, ogólnie nie trawię piwa jasnego, o dobrego portera w sieciówkach ciężko, a double jest wystarczająco dobre żeby zastąpić wieczornego singla
a ja już byłem na HZ 2020 !!! na campingu zamku Czocha
a liczyłem na coś w tym roku bo w ubiegłym nie dogadałem się i zostałem na lodzie
@Dimatheus nie wiem jak to znalazłeś, ale to już chyba inny zlot (tylko dla partnerów biznesowych), mimo że nadal z “dziesięcioletnią tradycją” ;(
@tomekb to ma już raczej wyjjebane na DP, a tym bardziej na forum Niech mu się szczęści, życzę samych sukcesów, ale przykro patrzeć jak ma się w tyle społeczność, którą budowało się latami.
Nie dziwię się redakcji, starej gawardii, że odeszli. Myślę, że oni również żałują, że wszystko poszło na marne.
To, że HotZlotu nie będzie było oczywiste.
Nie wiem tylko czemu służyć miało nadanie jakiemuś biznesowemu spotkaniu on-line nazwy HotZlot, w sumie równie dobrze można było użyć nazwy konklawe - tyle samo jedno z drugim ma wspólnego.
Odeszli? Przecież to oni sprzedali DP.
…
Wiesz co, ktoś się na FB chwalił - chyba Kuba Wątor.
No niestety tak 0 wcześniej to był zlot czytelników i zaangażowanej w rozwój i działanie portalu społeczności Teraz, jak widać, to spotkanie biznesowe. W korpo liczy się tylko biznes i złotówki. Więc dziesięcioletnią tradycję odbieram jako spore nadużycie.
Skoro jest się niemal na samym szczycie, to po co patrzeć na to, co było…
Tak samo jak i użytkownicy, którzy tysiące godzin poświęcili na udzielanie się na forum, na blogu, w komentarzach. Nie dziwię się, że niektórzy mogą się czuć oszukani.
PR, po prostu PR. Teraz za rok napiszą, że od 11 lat… Nikt nie będzie wchodził w szczegóły, bo po co…
jadę … kogo zabrać
Najlepiej siebie, bo obiecujesz a nie jedziesz.
Ciufciaj ciufciaj, ino chyżo. A tak poważnie - wszystkim życzę, aby następne wakacje przebiegały w innych okolicznościach przyrody, chociaż słąbo to widzę
bliżej Wrocka to bym przybył …ale to dalekie czasy
Pierdu pierdu jak zawsze - przy ostatnim HZ nawet mówiłem żebyś przyjechał do Wrocławia i zabierzesz się na HZ
zlot był we Wrocku … nie przyjechałeś bo zlamiłeś
No, tylko że wtedy niedzielny program gdzieś wcięło.
ostatni HZ był pod warszawą …
acha… i kto Ci proponował, żebyś przyjechał do Wrocławia i z Wro się zabierzesz a nawet że się podskoczy do Leszna (czy tam Polkowic bo już teraz nie pamiętam) po Hrabiego Leszka?