Czy jesteście szczęśliwi??? We wszystkim w miłości w życiu???
nie
mi do szczęścia potrzeba kase …
niepotrzebuje miłości przyjaźni itp
tylko pieniądze duże pieniądze są mi potrzebne do szczęścia
niestey niemam ich
ale może kiedyś … :roll:
zaj… nie jestem szczęśliwy
Ja też niestety nie jestem szczęśliwy z tego względu że nie mam przyjaciół ani przyjaciółek
i niestety nie wiem jak mam ich znaleźc
Czasem tak czasem nie, zależy oczym mówimy i kiedy, obecnie nasycenie szczęścia we mnie wynosi 50.001024% :lol:
ja moge byc Twoim frend jesli Cie stac $$$$$ :twisted: :lol: :twisted:
A poco ci koledzy? Najlepsze są koleżanki Jak bym mógł to bym wszystkich innych facetów powystrze***
Jestem szczęśliwym człowiekiem :lol: .Czasami więcej,a czasami mniej…
Ja nigdy nie narzekłem na brak sczęscia.
Miłość, Przyjazn wszytsko co najwazniejsze w życiu jest, reszta liczy się mniej.
Nie jestem szczęśliwy
Nie mam kolegów, przyjaciół (poza użytkowników forum dobrychprogramów), w szkole dokuczają na każdej przerwie, że jestem “puszysty”, najgorszy z WF’u, jestem słaby, że jestem kujonem i (w całej) szkole najlepszy z mamty i informatyki…
I dlatego boję się iść w tym roku do szkoły, że zaczną się dalej dokuczania itp.
Czasem albo w domu albo w szkole chce mi się płakać, czasem zdarza się, że rozpłakuję się choć mam 12 lat.
Wogóle nie ma dla mnie sensu życia…
Moze i nigdy nie byłem w roli ze dokuczano mi, a nawet dawniej stałem po przeciwnej stronie, ale jak dla mnie widzicie za dużo złego, brak kolegów, bo o przyjaciołach narazie cziezko mówic, to z drugiej strony tez wasza wina, moze jestescie za mlo otwarci ??
A ze ktoś jest kujonem, ja się tez duzo uczę, ale potrafię pomóc słabyszm, dać odpisac i takie tam , bo wiem ze inni nie dają sobie rady. A zgrywanie twardziela i kujona, który nigdy nie podpowie ani nie pomoze, jescze bardziej psuję sprawę.
Nio a Miłosc zawsze sama kiedyś przyjdzie … I zycze wam powidzenia, oczywiscie tym nie sczęsliwym
ysiulec więc zmień troche swoje życie. Oglądnij film The new guy
i zacznij działać
Czy jestem szczęśliwy? W sprawach miłosnych nie
Miłość jest
Przyjaciele są
Kasy nie ma (ale na to większość ludzi cierpi)
Jestem szczęśliwym człowiekiem
Ale przynajmniej masz dobre wyniki w szkole a WFem się nie przejmuj!! Miej to w du…e
Polać mu. Dobrze mówi ;] :piwo:
Jak cholera :hahaha: :lol:
No pewno że jestem
A ja Ci już przeszła koło nosa
Kiedyś będzie nowa, kiedyś :?
Widocznie to nie była ta.
Przyjdzie szybciej niż się spodziewasz
ysiulec , nie martw sie na takich zawsze jest sposób cwaniaków.
Kilka razy ich poprostu olej, nie zwracaj na nich uwagi, a zobaczysz jak szybko dokuczanie sie skończy ;] A z tego ze jestes najlepszy z matmy i z informatyki to sie ciesz bo z pwnościa zajdziesz dalej niz Ci którzy Ci dokuczają…zobaczysz ;]
Ja akurat nie mam problemów takich jak ysiulec , poniewaz jestem duzy i inni boja się raczej mnie więc…(ale ja nikomu nie dokuczam)…sprawy miłosne…zostawmy je swojemu biegowi ale jest dobrze ;], a w domu niestety gorzej no ale to już inna gadka ;]
Wiec tak pół na pół ;]
A no i kolegów mam wielu, lecz przyjaciół ( prawdzicyh), moze 4 ;]
Dokładnie to po jakimś czasie działa 8)
Zgadza się zadziała szybciej niz się zdązysz zoorientowac.
Czasami zdarzaja sie takie elementy którym to trzeba recznie wytłumaczyć :bije:, ale niezwykle zadko, juz jdnemu koleszce musiałem to tak wytłumaczyc. Ja powiem tak u nas w szkole są dyżury na przerwach i takie dokuczanie słabszym się tępi. Raz po takiej interwenci na dyżurze moi rodzice musieli przyjśc do szkoły, bo za dokładnie jednemu wytłumaczyłem pewna żecz ;]