Założyłem kiedyś taki wątek (mój): windows-linux-t446264.html. I tu pada moje pytanie: czy jakbym odpowiedział w tym wątku to czy mój post poleciałby do kosza (ponieważ jest stary wątek)?
Przeczytaj, może znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie w tym wątku: odpowiadanie-starych-watkach-komu-przeszkadza-t476082.html
Większość wątków leci do kosza nie tylko dlatego, że są pisane w starych temat, ale dlatego, że w większości przypadków taka odpowiedź jest już nieprzydatna, szczególnie jeśli to dość popularny temat. Sytuacja może być różna, jeśli temat jest skomplikowany i ktoś podał rozwiazanie, którego nikt inny nie zna, lub z innego powodu nie podał, taki post można zakwalifikować do przydatnych i nie usuwać. Inna sytuacja, to taka, zakładasz wątek, opisujesz problem, nikt nie potrafił go rozwiązać, po jakimś dłuższym czasie udało Ci się rozwiązać problem lub znalazłeś gdzieś jego rozwiązanie i podajesz je w swoim wątku, taki post też jest przydatny i moim zdanie raczej nie będzie usunięty.
Widzę, że jakimś cudem ten wątek się uchował.
Pozdrawiam!
Ale czy jakbym odpowiedział w swoim starym temacie to nie poleciałby ten nowy post do kosza?
Wszystko zależy od sytuacji, o czym pisałem przykładowo powyżej.
Pozdrawiam!