xD
2001 to prędzej twój rok urodzenia
btw. w nfs most wanted chyba skyline nie ma stawiam na undergrounda albo na przedawkowanie filmu 2f2f
xD
2001 to prędzej twój rok urodzenia
btw. w nfs most wanted chyba skyline nie ma stawiam na undergrounda albo na przedawkowanie filmu 2f2f
Jest , jest na pewno
EDIT:
A jednak nie ma :x
W Most Wanted nie ma Skyline.
Kurcze , to czyżby przewidział mi się , zaraz uruchamiam grę i sprawdzę
Nie ma Jest 350Z jak już
Ale Skyline nie ma na 100%. No chyba, że sobie wgrałeś
Albo narysowałem , hehehe
Faktycznie nie ma
I przejeżdżasz polną drogą…bass na całego umca umca…hahahaTaak aa teraz już sie obudź… Witaj w realnym świecie…
Chyba dinozaury tam były.
niee, jakie smoki… tam same skyline’y jeździły…
ale żeście OT zrobili przez dzieciaka ^^
nitro? pewnie nic do tego nie mają, parę razy widziałem na allegro bmw z instalacjami podtlenku azotu neonów prawo zabrania ale jak są dobrze zamontowane i nie dają ostro po oczach to mogą wyglądać ciekawie… ale nie w golfie
(do golfa lambo doors też nie pasuje, na allegro nie raz były, no ale o golfie to można osobny temat założyć
)
tuning? żeby tuningować to trzeba wiedzieć jak to zrobić, a nie raz se kupie spojlera na wysokość dachu, potem bad eyes, potem chrom jeszcze i auto wygląda odstraszająco
no a na polskie auta to prędzej delikatny lifting by ładniej wyglądał niż na siłe robienie z klamora wyścigówkę
jeszcze poruszę kwestię naklejek na aucie ohyda
czy jakieś winyle, czy producenci na drzwiach i na szybach, paskudztwo straszne
każdy ma inny gust, ale osobiście wole lifting z umiarem i jakieś fajne car audio niż pseudo-wieś-tjuning psujący auta…
w sumie chciałbym kiedyś posiadać jakiś samochód po tuningu ale PROFESJONALNYM! ( coś ala West Coast Customs) a nie Zenek z garażu montuje spojlery to se kupie będzie fajnie. Co do neonów to są zabronione, przyciemnianie szyb owszem jest dozwolone ale z homologacją (czyli praktycznie przyciemnione przez producenta) albo profesjonalne przyciemnianie, a nie że sobie worek na śmieci nakleje na szybę i jest przyciemniona.