Czy portal dobreprogramy,pl to macka majkrosoftu?

O tym, zę rezerwat przyrody NIE POZWALA karmić troli także nie zapominajcie :!: :mrgreen:

A w sumie czy Ty, nerwusku, masz argumenty, że tak nie jest? :wink:

Jest bardzo sensowny. O ile jakoś nie jestem przekonany do tego, że niby DP jest “macką majkrosoftu”, to zachowania podobne do zachowań fanów Rydzyka widać wsród niektórych użytkowników tego forum już po pobieżnej lekturze wyżej wziankowanego.

W takim wypadku należy udać się do sejmu(patrz: exposé Jarka).

przecież napisałem :o sponsorem jest XENIUM :!:

To jest według Ciebie dowód? :hahaha:

ech … Krogulec, Lazikar, Ryan, Lisek pisali że powiązań nie ma :evil: więc … ?

:roll:

Tak, zwłaszcza krogulec tak pisał… bosheee

Nic. Ja też mogę Ci napisać, że grzyb po wybuchu bomby atomowej jest jadalny i zebrać paru ludzi, którzy to potwierdzą.

Dobra, EOT - chciałem się trochę poprzekomarzać, ale z fanatykami to jak rozmowa ze ścianą.

Właśnie jest tak że parę osób na siłę próbuje nam wcisnąć że MS nas sponsoruje. Czyli zupełnie taka sytuacja która opisujesz. :mrgreen: :mrgreen:

Bez komentarza.

Ja tu widzę tylko jedną.

To po co cokolwiek piszesz? :wink:

Póki co jestem jedną z nielicznych osób, która zwróciła uwagę na to że są pewne przesłanki, które na to wskazują. Życzę temu portalowi jak najlepiej, ale fajnie by było, żeby podobnych wątpliwości w ogóle nie możnabyło sie doszukać.

Widocznie źle zwracasz uwagę.

Jesteś w błędzie…

Ale nie będę cię przekonywał bo nie widze takiego sensu.

Złączono Posta : 22 Lipiec 2006, 17:42:02

Aby było miło. :wink:

Ja mam wrażenie, że on jest macką bosha :mrgreen:

Może dlatego, że ma napisane pod nickiem ADMIN… Myślę, że w jakiś sposób można to wziąść pod uwagę ;).

Doprowadzasz mnie z tym do szału… TO JEST VORTAL !!

Nikt oprócz ciebie takiego czegoś się nie doszukał :roll: :roll: :roll: :roll:

Widocznie wg ciebie. Kiedys komuniści też twierdzili że kraj sie rozwija i że PRL jest jedna z najnowocześniejszych gospodarek świata. Jak było naprawdę chyba nie muszę mówić. Ale pewnie wg ciebie ci którzy twierdzili że jest wręcz odwrotnie też byli w błędzie…

jak ktoś się uprze to zawsze znajdzie jakieś przesłanki, że coś w/g niego jest nie tak …

daj sobie na wstrzymanie i policz sobie do dziesięciu, to sie uspokoisz…

To nie ma żadnego znaczenia. :o

A twierdzi że tak spostrzegawczy, a myli Vortal z Portalem Admina z modem ehhh :roll:

Wybacz, ale naprawdę jestem zbyt poważnym człowiekiem by dalej z tobą dyskutować. Nie masz żadnych argumentów a piszesz i piszesz swoje teorie.

I co z tego? Jeśli się nie chce o czymś wypowiedzieć, to po prostu się o tym nie mówi.

:smiley:

A ty pojmij iż rozmowa dotyczy Vortalu nie portalu. Jak każesz się komuś uspokajać to patrz też że sam nie jesteś bez winy … :roll:

Nie zawsze.