Skoro uważasz sie za poważnego człowieka to używaj poważnych i konkretnych argumentów. Poza tym uważam że poważnemu człowiekowi nie przystoi obrażanie i urąganie innym.
Dokładnie Myszak. Np. Moim zdaniem DP faworyzuje GooGle a upokaza Microsoft, dlatego, że jakiś czas temu napisali newsa, że kilku znanych pracowników z Microsoft odeszło do GooGle :D.
A co do gruby_wieprzek to nie podoba mi się twoje stwierdzenie, że wydaje ci się, że rozmawiasz z ludźmi, którzy ukończyli zawodówkę czy też z małymi dziećmi. Ty zachowujesz sie jak zwykły bachor dlatego, że np. ile razy ci się piszę, że to jest VORTAL. Albo zażucasz coś nie mając wcale żadnych argumentów… nie masz podstaw żeby cś zażucić…
Ja mam jeszcze małą erratę. Z tego co uczyłem się na kółku prawniczym to osoba, która przedstawia zarzuty musi posiadac dowody i je przedstawić. A ja widzę, że od początku gruby_wieprzek zaprezentował nam swoją tezę i oczekuje, że my pokażemy mju dowody na to, że jest inaczej … paranoja ? :roll:
A kto tu kogo obraża???
Nikogo nie wyzywam w przeciwieństwie do Ciebie. :roll:
A argumenty to ty musisz podać, ja wiem a ze mi nie wierzysz to już twoja strata.
:o Zauważyłeś… Brawo, przekonamy się, czy zastosujesz nową wiedzę w praktyce…
A wiesz jaka jest różnica pomiędzy kółkiem prawniczym, a studiami prawniczymi?
a jaka to różnica :o fakt jest faktem. A z faktami się nie dyskutuje.
Proponuje byś sobie odłączył internet i pozostał tam
jesteś… Bo wydaje mi się, że trochę facet pomyliło ci się. Jesteś na FORUM a nie na chacie z 12-latkami, więc wiesz wypada się dostosować do inncyh ( jak nie umiesz możesz się przynajmniej postarać ) a nie inni mają się do ciebie dostosowywać… :x :x :x :x
No to w takim razie jeżeli jestes poważnym czlowiekiem (brech) to podaj te argumenty, bo jak narazie bijesz tylko pijane z soku pomarńczowego z czastami miaszu ( )
Ja nie wiem, powiedz :twisted:
Myśle że jednak nie skorzystam z tej propozycji. Ale dziekuje za radę.
No właśnie tak samo sobie pomyślałem o tobie.
Naprawdę? Chwilami mam wątpliwości.
Z tej propozycji niestety również nie skorzystam.
Złączono Posta : 22.07.2006 (Sob) 18:07
Gdyby wszyscy stosowali taką zasadę, to do dzisiaj myślelibyśmy np. że Ziemia jest płaska.
Czyli jak będę przechodził koło stada krów, to mam się zachowywać tak jak one? Zapamiętam!
Ale wspaniały argument :x
- to był wyjątkowo ironiczny uśmiech
Nie trzeba być wybitnym intelektualistą, żeby stwierdzić, że studia oferują znacznie wyższy poziom niż jakieś kółko, a powoływanie się na to drugie nie jest najlepszym pomysłem.
Na kółku na które uczęszczałem wykładał prawnik z 30 letnim doświadczeniem … a co do takich sytuacji to jest to OCZYWISTE. Co innego gdyby kwestia dotyczyła pargrafów etc … :roll:
Dobra koniec rozmowy, jak już ktoś wcześniej wspomniał: “nie karmic trola”.
Jemu tylko o to chodzi…
:o
gruby_wieprzek
wieprzak portal to nie chlew
Zamknijcie ten topic bo się nieprzyjemnie robi .
Obserwowałem ten temat i nie wydaje mi sie by był wogle sensowny, ale twórcy Vortalu powinni zwrócić większą uwage na użytkowników Linuksa.
hehe i sam sobie teraz zaprzeczyłeś
Przeczytaj jeszcze raz pewne posty …
Podpowiem, że dotyczą one nowej wersji Vortalu oraz forum.