gruby_wieprzek gdzie tak jest napisane :!: :evil: daj mi jeden dowód - dziecko ty masz urojenia :!: :roll: Produkty są oceniane przez NAS (czyli czytelników), a nie adminów.
Jak pisałem postaw własny vortal i rób tam co chcesz :roll: znalazł się jeden na 20 tysięcy i będzie dyktował co kto ma robić … :roll:
Dzieło demokracji - pozwól głosować wszystkim, z głupcami i nieuświadomionymi włącznie, to wyjdzie ci, że 2 + 2 = 5 (czyli np. że IE jest lepsze od Firefoksa i Opery)
Facet ( że się tak wyrażę ) może daj sobie już spokój, kogo ty chcesz przekkonać? Kogoś z DP czy też samego siebie utwierdzić? Mnie twoje argumenty jaoś nie przekonują, powiem więcej… Są śmieszne. Ja także od dawna odwiedzam różne serwisy związane z tematykom komputerowom, ale jakoś DP najbardziej mnie do siebie przyciąga. Forum też jest bardzo w porządku, więc jak ciebie się nie podoba to cuż…
Myślę, że nikt cię siłą trzymać nie będzie. Zresztą nawet jeśli miałbyś racje ( śmiech ), to powiedz mi co ci to da? Ja tutaj nie wykryłem żadnego stronnictwa w stronę Microsoftu, wręcz przeciwnie, czasami odczuwam w drugą sronę. Ale cuż jak komuś się naprawdę nudzi to potem powstają coraz to nowsze teorie spiskowe :D. :hahaha:
Ja nikomu nie dyktuje co ma robić, bo i tak nie mam żadnego wpływu na to czym zajmuje się portal dobreprogramy, co publikuje itd. Zwróciłem tylko uwagę na oceny za pomocą gwiazdek niektórych programów, które wg mnie były nieobiektywne i faworyzują produkty M$. Ale moje wątpliwości spotkały się tylko z dość niekulturalnymi i często podsyconymi agresją odpowiedziami.
One są nieobiektywne dla ciebie dziecię - każdy ma inne zdanie na temat danej aplikacji - ja wolę FF, a ty Operę - kto ma rację - oboje. Każdy kieruje się swoim gustem, wygodą itp.
Po raz 3 powtórzę - wio do tworzenia swojego własnego OBIEKTYWNEGO (:hahaha:) vortalu … powodzenia :roll:
czyli wg ciebie szczytem obiektywizmu jest gdy na stronie głównej tego portalu dziurawy jak sito IE otrzymuje identyczną ocene jak Firefox??? Co tu ma do rzeczy wygoda i gust???
Odnoszę odmienne wrażenie, stawiasz zarzuty administracji o stronniczość.
Są to Twoje pierwsze posty na tym forum a zaczynasz karierę od ostrej bezpodstawnej krytyki. Więc się nie dziw że rakcje userów są takie a nie inne. Skoro inne argumenty do Ciebie nie trafiają spotkał cię z mojej strony sarkazm, ale jak widać na załączonym obrazku to również do Ciebie nie dociera … :x
A wyobraź sobie, że bywają dni, kiedy jest 3/4 newsów o produktach niezwiązanych, a nawet konkurencyjnych dla MS.
Myślę, że newsy o kolejnych dziurach wykrytych się w przeglądarkach (głównie w IE) świadczą jednak o tym, że redaktorzy jednak informują nas o tym co lepsze, a raczej co gorsze. Nie tylko przeglądarek to dotyczy.
Mi też się to nie podoba, ale z żalami to do czytalników, a nie do administracji vortalu.
taki tytuł ma jeden z newsów na SG. Pytam czy to rzeczywiście jest takie interesujące dla użytkowników portalu traktującego przede wszystkim o programach. Czy ktoś mógłby się do tego ustosunkować, bo uważam że to może być kolejny argument, który potwierdza moje wątpliwości.
A dlaczego nie znalazłeś newsa o zwolnieniu pracownika MS, bo preferował inne rozwiązania niż oprogramowanie MS.
Mylisz kolego pewne rzeczy - czym innym jest konkretny program i jego ocena w oczach użytkownika, a czym innym news warty opublikowania.
Wyobraź sobie, że śWIADOMI użytkownicy oprogramowania są zainteresowani tym co się dzieje w tej materii, między innymi dlatego, żeby obalac takie tezy jakie prezentujesz