w sumie … jak spojrzeć na to z innej strony. wszyscy mówiliśmy o Microsofcie a tu się okazuje że aotor ma inną korporację na myśli … czekamy na wyjaśnienia …
ps. joke
w sumie … jak spojrzeć na to z innej strony. wszyscy mówiliśmy o Microsofcie a tu się okazuje że aotor ma inną korporację na myśli … czekamy na wyjaśnienia …
ps. joke
Czy słowo “ironia” mówi ci coś, bo ja mam wątpliwości?
Jestem za, a nawet przeciw.
Taa ;). Tutuł ładny :D. Tylko niektóre wypowiedzi prosiły o pomstę do nieba :D. A przy niektórych szło się nieźle pośmiać ;). Gorzej będzie jak ktoś to potraktuje serio i sobie przeczyta 2 czy 3 posty… Może ktoś jeszcze wpadnie na pomysł kto jeszcze sponsoruje dobreprogramy i czego dobreprogramy są macką :roll: . Ze swojej strony dodam tylko ----> ](*,) :glupek2: :rotfl: :lol: :o 8)
Zawsze ceniłem ludzi z umiejętnością samokrytyki
Myślę, że sprawa jest po prostu banalna i niezamierzona. Nie ma to nic wspólnego z mackami. Jakby nie spojrzeć za mało jest współpracowników, którzy są fanami Linuksa czy Open Source i mogliby podzielić się swoją wiedzą. Jedna czy dwie osoby nie dadzą rady.
Wystarczy przeczytać dział Kontakty i tam widać, że wiekszość osób posiada specjalistyczną wiedzę z dziedzin związanych z Microsoftem o czym świadczą tytuły MVP, MCP czy MCSE oraz zainteresowania w tym kierunku nie wspominając o dziedzinach typu sieci i webmastering.
Myślę, że DP napewno stara się aby to zrównoważyć. Linuks nie jest łatwym działem do opanowania.
Ja i tak mam już wyrobione zdanie o tym portalu. Administrator sam potwierdził, że m$ sponsoruje DP, bo dzięki temu może on wogóle funkcjonować.( prowadzenie takiego portalu kosztuje) Potwierdzeniem tego może być choćby nowy, odrębny dział- stworzony by reklamować wistę. Ale co tam. Niektórzy na tym forum mają jakąś “blokadę”, bądż przepaskę na oczach i ślepo bronią niezależności swojego portalu, nawet wtedy gdy sam administrator (@Krogulec) zaprzecza ich słowom.
gdzie :o
Czytaj waść:
A gdzie tu pisze coś o M$ … ? chyba że źle czytam :-s
vortalu
Dziękuję bardzo, ale akurat
nie tyczyło się mnie, ale cuż…
własnie ??
Jeszcze się Wam chce ten temat wałkować ??
Już myślałem iż wszystko jasne… :roll:
A potrafisz kojarzyć pewne fakty i wyciągać wnioski? Przecież on nie powie ci w prost od kogo bierze kasę za sponsoring. :o
Więc jak nie jest powiedziane w prost to nie masz na to dowodów - jak chcesz oskarżać to pokaż dowody :!: :twisted:
Też niebardzo widzę, może zbiorowe zaćmienie ??
Złączono Posta : 22.07.2006 (Sob) 12:49
Właśnie, bo ja także niebardzo widzę to wprost… Kojarzenie faktów :roll:
I to oznacza, że jest się macką i sieje propagandę :o :o :o
:x
Niektóre sprawy są tak namacalne i tak rażą po oczach pewne kwestie, że aż brak słów, żeby skomentować posty niektórych…
To jakby mieć pretensje do salonu Peugeota że nie sprzedaja TIR-ów… (mniej więcej)…
A przecież na vortalu jest obecny linux, jest również w planach obszerny dział w nowej wersji tegoż vortalu… Ale nie - po cóż to słuchać zapowiedzi Administracji, lepiej nadal iść w zaparte.
gruby_wieprzek - jak już cytujesz wypowiedzi Administracji, to proszę przeczytać dokładnie wszystko, co napisali na ten temat, a nie milczeniem pomijasz niektóre kwestie. Bo tak wygodniej.
ekhm… to może zadam retoryczne pytanie: jaka marka(firma, producent oprogramowania) najczęściej gosci w portalu DP, albo inaczej czy na DP powstał ostatnio efektowny nowy dział tylko i wyłącznie poświęcony nowemu produktowi m$ - wiscie???
A Ty to wiesz najlepiej w swojej nieomylności. Lepiej od nich samych.
Moje gratulacje :mrgreen:
Proponuję powstrzymać się od takich wniosków, bo to są tylko Twoje przypuszczenia…
Ale czy uważasz że linux sponsoruje DP, czy wydaje ci sie że to jednak m$ ma wieksze możliwości sponsoringu???
W/g mnie :
Dział o W. Vista powstał aby ułatwić wielu osobom używanie tego właśnie systemu - wersja beta np. 2.
Jak wiesz w przygotowaniu jest nowa wersja forum jak i vortlau gdzie pojawi się obszerny dział linux.
Mnie osobiście nowy dział cieszy - jako user visty mam kompendium wiedzy pod ręką