dysk hdd 250gb
q8300 2.5 gHz
Karta graficzna MSI GeForce GT 1030 2GB
8gb ram ddr3 1333
Zasilacz SilentiumPC Elementum E2 SI 450W (80+ EU, 1xPEG, 120mm) (SPC197)
Raczej nie ale sprecyzuj co znaczy dobry do … Czego oczekujesz?
Oczekuje 100 fps w tych grach.w fortnie chce grać na medium przy 60fps
Grafikę trochę mocniejszą, taka jak ta:
Masz 2 lata gwarancji od moreli.
za droga
50zł różnicy, bez jajec.
ale to będzie sie cholernie ograniczać
I dlatego lepiej wziąć ponad 2 razy słabszą, na której nie uzyskasz 100 FPS? Niż żeby ta na 80% chodziła?
Kaktus, nie dworuj waćpan z nas sobie
Przecież W swoim komputerze masz quada, a chcesz kupić drugiego z integrą jak w 2400g ?
Jak Ci drogo szukaj 560 od amd, może wyjdzie taniej od 1050.
ale tamta karta jest używana boje sie że szybko sie rozwali.
Morze też być głośna
Masz gwarancję 2 lata od sklepu, kiedy ma się szybko rozwalić? Ta co podałeś tym bardziej będzie głośna.
A morze jest bałtyckie.
Kaktusiku mój malutki, każda karta z wentylatorkiem jest głośniejsza od tej bez, a każda bez jest g…wno warta do gier Jeżeli chcesz kupić NOWĄ 1030, to odpuść (pewnie po cenie wybierzesz jeszcze wersję z DDR4) i będziesz płakał.
Weź RX 550, dostaniesz z 5-10 fps więcej w csgo i nie spartolisz z pamięcią, cenowo wyjdzie pewnie ~=, a od 1030 wara, ona dla quada lekko słabowita, rx 550 to mniej więcej gt 750 stare, a jak znowu będziesz szukał 1030 lub 710 to wyślemy anonimy, ze znowu z Niemca nich arbait und eine zwai za zadanie domowe masz
Słabszej karty jak GTX 1050/RX 560 nie ma co brać nawet pod uwagę. Jak dla mnie nie opłaca się kupować nowych kart z segmentu midrange. Na twoim miejscu szczególnie zwróciłbym uwagę na RX 460/560 za 350 zł możesz już kupić na allegro.
On szuka z fakturą, więc raczej nowych.
Kup tego 1050 TP skończą się nasze męczarnie Twoimi tematami, Ty osiągniesz to co chcesz.
a mc pójdzie
Pewnie nie o to chodziło?
To ja wiem ,ale czy minecraft pójdzie