Może i nie jest podrobione ale zdjęcie jest “obrobione” nieudolnie jakimś programem a to dlatego tak sądze że w właściwościach zdjęcia nie ma żadnej informacji czym zostało wykonane , w “surowym” zdjęciu informacje są jasno okreslone, pozatym zdjęcie strasznie szpetne pod względem jakości, samsungi w jasnym świetle robią znacznie lepsze zdjęcia.
Jedrras Twoje zdjęcie w porównaniu do tamtego jest super, ja wrzuce swoje robione moim SE k310i z VGA 0,3 MegaPiksela z zakurzonym aparatem XD 8) dodam jeszcze że zdjęcie jest niewyraźne ponieważ jest roździelczości 1280 x 960, co zresztą widać na miniaturce.
popieram, samsungi mają baardzo dobre i wyraźne aparaty
Tym postem chciałeś się pochwalić jakich to twój k750 z softem od w800 zdjęć nie robi ?? Bo inaczej nie potrafię zrozumieć porównania zdjęć robionych aparatem VGA z tymi, które zostały zrobione cyfrowym aparatem z opcją autofocus i 2 MPix matrycą.
Zdjęcie jest bardzo przeciętne ze wskazaniem na słabą jakość (za dużo bieli). Od razu widać, że trochę brakuje temu telefonowi do komórek z aparatami 2mpix, które przy dziennym świetle wykonałyby tego shota dużo lepiej
Ja miałem (jeszcze mam) Siemens’a c65 to tak jak widać wyżej zdjęcie jest rozmazane po rogach, a u mnie to strasznie, jeszcze jaka jakość - bardzo stare zdjęcie można looknąć: