Czy w Polsce można zjeść kota?

Chwalenie się swoimi upodobaniami na forum nie należy do najbardziej taktowych, zwłaszcza opowieści o spożywaniu odchodów.
Poważnie kręcą cię takie rzeczy że zachęcasz innych do oglądania?

Gdzie tu związek z tematem?

To nie jest chwalenie się upodobaniami tylko to jest przykład i nie jest to zachęceniem do oglądania .To jest przykład dewiacji i dla mnie nie jest to normalne a dla niektórych nie jest to zboczenia tylko normalna czynność seksualna . Można też mieć dewiację kulinarną bo czy temat " Czy w Polsce można zjeść kota " uważasz za normalny i ,że uczestnicząc w tej dennej dyskusji uważasz się za inteligentnego . Oba przykłady jako porównania znajdą swoich zwolenników jak i przeciwników a to ,że jest temat w temacie na luzie nie upoważnia kogoś do pisania prowokacyjnie bo to nie jest żart do dyskusji .To tak jakbyś ,się zapytał muzułmanina czy zjadłby wieprzowinę tylko ,że tam po pierwsze bałbyś się zadać takie pytanie a po drugie poniósłbyś konsekwencje w najlepszych przypadku skopany po ryju . Tylko nie pisz ,że po ryju czy dewiacje to jest pisane do ciebie bo wiadomo- to jest wypowiedź ogólna a nie do osoby aby kogoś nie obrazić ,zresztą jesteś i tak anonimowy .Gdybyś założył temat o jakiś zwierzętach bo zwierzęta dla wielu to nie tylko góra mięsa to temat mógłby być mądry .Natomiast zakładając temat na stronie sympatyków rzeźni czy uboju i zjadaniu myślę ,że mógłbyś swoje fantazje uskutecznić i o nich pisać .

"Można zjeść psa w Polsce " odezwał się a raczej zadał pytanie następny abderyta i "bardzo inteligentne pytanie " i dziecko z przedszkola wiedziałoby jak odpowiedź . Dla przykładu w Wietnamie można zjeść psa a w Tajlandii nie można bo nie wolno .Zadaj to pytanie swojej dziewczynie lub żonie i jeżeli będzie mądrzejsza od ciebie to szybko ciebie pogoni bo z głową coś nie tak jest ,widocznie przemęczenie umysłowe lub za dużo piwa i za mało pracy .

Oj widzę ,że nagromadziła się tutaj grupa prześmiewców ,sadystów ,żartownisiów i niektóry posty nie dość ,że tragiczne np. o zjadaniu i zabijaniu to fatalnej jakości twórczej . "Fhj " odkrył ,że masło jest maślane a dlaczego maślane chce udowodnić . Tak " Fhj " i sprawianie cierpienia ,bólu jest dla ciebie przyjemnością a tematy sadystyczne i znęcania są w kręgu zainteresowania ,lubisz o tym pisać .

Człowiek je mięso, dlaczego zatem pies, kot czy rybka nie ma być jedzony a postrzegasz to jako dewiację?

Zjadły, aż by mu się uszy trzęsły jakby dostał bekonik.
Ale nie je, kobiet nie szanuje a współżyje z kozami.
Uważasz to za normalne?

A kanibalizm? Skoro gdzieś tam w dżunglach jeszcze do dziś istnieją kanibale i jedzą ludzi to dlaczego u nas mięso człowieka nie jest podawane na stołach w restauracjach? Skoro oni mogą jeść mięso człowieka dlaczego mnie się dyskryminuje i ja go tutaj w Polsce nie mogę zjeść? Chętnie bym spróbował takiego mózgu @daras28-82 i sprawdził co tam jest i jak smakuje. Jesteś naprawdę głupi czy udajesz tylko takiego?

Stawiasz się na równi z tytułowym kotem?

Ja byle gów** bym do ust nie brał, jeszcze na LGBT zachorujesz.

Tadeusz wyluzuj bo umrzesz tak chorobliwie poważny i cię św. Piotr wywali z nieba za brak luzu.

Rosjaninem jesteś, że dajesz z napisami po rusku?? Ja jestem polakiem i ruskiego nie znam.

A ja tak długo cisnąłem w Stalkera że się cyrylicy nauczyłem i większość słów jestem w stanie rozszyfrować :smiley:

rosyjsku

Polakiem

rosyjskiego

Jak byś jednak chciał rozszyfrować te memy
https://lyderi.com/pl/russian-virtual-keyboard-online

Marnujesz swój cenny czas na tym fotum. Idź uczyć języka polskiego, to twoje powołanie. Tutaj i tak drugi Pudelek.

Zauważyłem, przez takich jak ty.

A ty co święta Agata??

Założyciel tego tematu powinien udać się na terapię psychiatryczną…
PS. Za kilka dni następny idiota będzie na forum się zastanawiał czy karaluchy są lepsze smażone czy duszone w sosie musztardowym.

No jasne na luzie jak Ci smakuje :innocent: