Czy w Polsce można zjeść kota?

Czemu zaraz idiota?
Żeby spróbować psa trzeba jechać do azji, czemu nie spróbować pająka, karalucha czy kota?
Dawno temu kolegi wujek przyrządzał jerze, jakbym miał okazję skosztować Ciapka, Jurka czy Filemona napewno bym nie odmówił.
Ty nie chcesz to nie musisz nawet tego rozważać, spożyj na obiad wątróbkę czy cynaderki, ja ich nie lubię i nie ruszę ich po raz kolejny.

Wujek kolegi - debil sadysta - to przyrządzał “jerze”, bo prawdziwe jeże są pod ochroną…

@daras28-82 to jest tani prowokator. Olej gościa po prostu. Naprawdę nie raz już udowodnił, że nie warto wdawać się z nim w jakąkolwiek dyskusję.

Są ale nie były, jak napisałem “dawno temu”.
Dawno temu niemcy regularnie zajadali się psami.

Takim nazywaniem ludzi idiotami dajesz brzydkie świadectwo o samym sobie.
Jakie mięso ty lubisz że nie można cię nazwać “debilem i sadystą”?

Cytując Homera Simpsona “Gdyby bóg nie chciał abyśmy jedli zwierzęta nie zrobił by ich z mięsa”.
Co za różnica z czego jest to mięso?

W wątku o Viście nie byłeś taki mądry i drążyłeś, czemu innym nie pozwalasz?

Dlaczego właściwie się wtrącasz?
Czyżbyś próbował “taniej prowokacji”?

I co, kciuk w dół to jedyne co masz do powiedzenia?
Uzasadnij czemu kot, pies czy jeż nie nadaje się do jedzenia zamiast obrażać i minusować.

To, że jesteś kolego daras28-82 fizycznie przystosowany do zesrania się komuś na wycieraczkę, to znaczy, że możesz to z czystym sumieniem zrobić?

Zmieniasz temat z jedzenia na wydalanie?
Dobrze, co za różnica czy wydalisz komuś na wycieraczkę przetrawioną świnię czy kota?

Polskiego także nie za bardzo…

Nie masz się czym chwalić. W dzisiejszym świecie znajomość języków obcych jest standardem wśród ludzi o średnim poziomie wykształcenia.

Ale człowieka także zrobił z mięsa…

Jeżeli znajomość polskiego oceniasz po tym jak ktos pisze na forum to świadczy to o tym, że jesteś poniżej jakiejkolwiek normy inteligencji. Forum to nic oficjalnego i nie musze formatowac tekstu i patrzec czy idealnie napisane, ale jak ktoś się nie ma o co *******ać to zawsze znajdzie powód aby pokazać jaki jestem “janusz” z Polski.

i z kału bo inaczej byśmy go nie wydalali.

Wreszcie @garuś jesteś w swoim żywiole…

Tu są akurat przeciwwskazania innej natury.
Coś z białkami o ile dobrze pamiętam.
Kanibale mieli drgawki od tego.
Dość poważne
https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=hHw82MqY6pA&feature=emb_logo

Czy po kocie grozi jakaś choroba?

Netykieta wymaga szacunku do forumowiczy, ty go nie okazujesz.

A mi po głowie chodzi jakaś glina.

Tak - po jego zjedzeniu w WC obowiązkowo wytrzeszcz oczu

Za to inni prowokując mnie tym co pisza do zachowania takiego, a nie innego okazują mi szacunek??

Co nie napisze i tak jestem hejtowany i prowokowany.

To już 3 forum, na którym zwróciłem komus uwage o Wielką literę na poczatku zdania, albo, że chce pomocy, a napisze, że nie działa i czeka na zbawienie, mnie się hejtuje, prowokuje, nęka powodując moje takie, a nie inne zachowanie. Tak jakby komus to wieksza frajdę sprawiało niż pójść pokopać słupek na dworze, innymi słowy mam wrażenie, że niektórych to co mi robią na forach podnieca bardziej niż seks.
TO JUŻ NIENORMALNE Z WASZEJ STRONY

Może inni to potrafią olewać, ja nie.

Za dużo sobie pozwalacie, ale ja wiem, że na forach się na to pozwala, tylko nęka sie sprowokowanych przez użytkowników for i moderację, która banuje prowokowanego i nękanego.

Tak naprawde to Administracja serwisu powinna się tym zając i dokładnie sprawdzić kto ma rację i kto powinien oberwac chodzby całkowitym zakazem do serwisu, a wiem, że to można.

Wiem też, że zaraz wszyscy napisza, że tylko ja na to zasługuje bo jestem taki, a nie inny i całemu forum nie pasuje, a reszta to święci i nie tykalni.

Dodam, że nie każdemu musi pasowac mój dowcip, tak jak mi nie musi pasować czyjś dowcip.

Jeśli napisanie komuś, że zdanie zaczyna się od Wielkiej litery i, że się nie nauczył w szkole czy co robił w szkole jest złe to co trzeba powiedziec o nekaniu i prowokowaniu mnie?