Dialnet Masters kilka pytań

ja zgarnąłem Nano za 2 miejsce. Teraz chyba za 3 są shufelki, a za 1 i 2 Nano… swoją drogą… fajne :smiley:

poziom wysoki byl ? ;p cos ciekawgo bylo na tych polfinalach? jakies zadania do obliczania?

Mam do Was pytanie odnośnie tych motywów przewodnich: o co według Was chodzi z tymi technikami transmisji?

MCR - 1 miejsce na półfinale w poznaniu ;>

2 miejsce EKOS

3 miejsce init_0 (albo odwrotnie, nie jestem pewien ;P)

@userfail jakie był zadania i co w ogóle się działo?

No właśnie opowiedzcie jak było zorganizowane w tym roku, jakie konkurencje itd :smiley:

Czy było coś w stylu sztafety/coś zamiast niej?

nam sie nie udalo. :? mysle ze bylo fest trudne. to nie jest fer jak powiemy wam co było. a co z tymi co nic nie wiedzieli o tych pytaniach. oni beda tak jakby w tyle. chyba i tak sa inne pytania w roznych polfinalach.

sorq za brak polskich znakow. pozdro 60 :frowning:

Nie chcemy wiedzieć jakie pytania były tylko co było;p

Nam chodzi jaki były konkurencje :smiley:

Albo powiedzcie co było do wygrania, jak zorganizowane, kto prowadził idt :smiley:

A był “przyczajony kangur”? Prosze powiedzcie ze byl x]

A co to jest “przyczajony kangur”? :smiley:

Nasz wspaniały prowadzący - Daniel Wieleba.

Nie bylo Daniela Wieleby w Czestochowie, byl jakis inny gosc. Wie ktos moze skad byl ten gosc z TV? Zapomnialem sie zapytac :stuck_out_tongue:

@ms93 jakie były zadania?

Częstochowa zdobyta:

MIejsca:

1.RYCERZE HARDCORE’u ( walczą do oporu :smiley: )

1. TBC (ta sama szkoła co Rycerze Hardcore’u )

2. Mordercze_pączusie (swoją drogą prawie wymordowały sie pączusie; plus za nazwę :stuck_out_tongue: )

Pytania są banalne xD

W sztafecie przeliczanie binarne>dziesietne i na odwrot. W pytaniach byla krzyzowka, obliczanie predkosci polaczenia i wyliczanie adresow IP w sieci.

to ogólnie jest super banał. jesli byliscie w tamtym roku to nawet niektóre hasla w krzyżówce są takie same :stuck_out_tongue_winking_eye:

już nie mowie że organizatorzy zrobili błąd w krzyżówce (ale prosze o nie zjechanie mnei panowie z DM bo serio was lubie :smiley: ) tj. hasło wychodziło “Menchester” a jak wiecie to poprawnei brzmi “Manchester”… ale to szczegół. myślę, ze drużyny które są dosyć dobre poradzą sobie bez problemu xD szczególnie że jutro jest ostatni półfinał :smiley: dlatego… panowie. powodzenia xD

ja jutro mam. Z tym że ja ponad gimna. Także tak prosto nie będzie jak u was. W gimnie poziom 3 razy mniejszy jak w ponad.

A wiecie może kiedy będą wyniki?

To znaczy kto przeszedł / nie przeszedł do finału? :razz: