ja zgarnąłem Nano za 2 miejsce. Teraz chyba za 3 są shufelki, a za 1 i 2 Nano… swoją drogą… fajne
poziom wysoki byl ? ;p cos ciekawgo bylo na tych polfinalach? jakies zadania do obliczania?
Mam do Was pytanie odnośnie tych motywów przewodnich: o co według Was chodzi z tymi technikami transmisji?
MCR - 1 miejsce na półfinale w poznaniu ;>
2 miejsce EKOS
3 miejsce init_0 (albo odwrotnie, nie jestem pewien ;P)
No właśnie opowiedzcie jak było zorganizowane w tym roku, jakie konkurencje itd
Czy było coś w stylu sztafety/coś zamiast niej?
nam sie nie udalo. :? mysle ze bylo fest trudne. to nie jest fer jak powiemy wam co było. a co z tymi co nic nie wiedzieli o tych pytaniach. oni beda tak jakby w tyle. chyba i tak sa inne pytania w roznych polfinalach.
sorq za brak polskich znakow. pozdro 60
Nie chcemy wiedzieć jakie pytania były tylko co było;p
Nam chodzi jaki były konkurencje
Albo powiedzcie co było do wygrania, jak zorganizowane, kto prowadził idt
A był “przyczajony kangur”? Prosze powiedzcie ze byl x]
A co to jest “przyczajony kangur”?
Nasz wspaniały prowadzący - Daniel Wieleba.
Nie bylo Daniela Wieleby w Czestochowie, byl jakis inny gosc. Wie ktos moze skad byl ten gosc z TV? Zapomnialem sie zapytac
Częstochowa zdobyta:
MIejsca:
1.RYCERZE HARDCORE’u ( walczą do oporu )
-
TBC (ta sama szkoła co Rycerze Hardcore’u )
-
Mordercze_pączusie (swoją drogą prawie wymordowały sie pączusie; plus za nazwę
)
Pytania są banalne xD
W sztafecie przeliczanie binarne>dziesietne i na odwrot. W pytaniach byla krzyzowka, obliczanie predkosci polaczenia i wyliczanie adresow IP w sieci.
to ogólnie jest super banał. jesli byliscie w tamtym roku to nawet niektóre hasla w krzyżówce są takie same
już nie mowie że organizatorzy zrobili błąd w krzyżówce (ale prosze o nie zjechanie mnei panowie z DM bo serio was lubie ) tj. hasło wychodziło “Menchester” a jak wiecie to poprawnei brzmi “Manchester”… ale to szczegół. myślę, ze drużyny które są dosyć dobre poradzą sobie bez problemu xD szczególnie że jutro jest ostatni półfinał
dlatego… panowie. powodzenia xD
ja jutro mam. Z tym że ja ponad gimna. Także tak prosto nie będzie jak u was. W gimnie poziom 3 razy mniejszy jak w ponad.
A wiecie może kiedy będą wyniki?
To znaczy kto przeszedł / nie przeszedł do finału? :razz: