Dlaczego nie ma tu działu NASZE PROGRAMY?

Tak na spokojnie chciałem pogadać :slight_smile:
Tyle się mówi że ludzie programują…
Tyle niby programują…
Tyle niby tworzą …
a tak naprawdę nie ma miejsca w którym mogli by się tym pochwalić!

Dlaczego na DP nie ma działu NASZE PROGRAMY?
Działu do którego można było by osobiście wgrywać napisane przez siebie programy, gry, zapodawać kody źródłowe i ogólnie mówiąc debatować nad dalszą twórczością…

Fajne by to było - takie jest moje zdanie. Dział podzielony na odpowiednie kategorie z możliwością zapodania (uploadu) plików a na dole posty i komentowanko.

Myślał już ktoś nad czymś takim?

Bo by musieli nazwe zmienić :stuck_out_tongue:

2 polubienia

O nic, śmieję się tylko. Ktoś kiedyś na git tak wspomniał i mi się przypomniało przy okazji tematu.

Mi sie przypomniało jak bodajże na tym portalu przeczytałem gdzies, że w Androidzie jest tyle apek, a Win 10 mobile prawie nic i wtedy pomyslałem, ciekawe czy jest jakiś człowiek an świecie co chociaz ra zodpalił z połowe tych apek :slight_smile: Ja sie przesiadłem nie dawno na L950XL apki ankowe sa YT, FB itp i coż jedyne co stwierdzam to to, że działą to lepiej niż na PC :wink: Ale jak mówi słynna reklama paradoksalnie “Lumia tylko dla idiotów” :stuck_out_tongue:

A nie MM? Media Markt? :stuck_out_tongue:

MM w slynnym zdaniu zawierało magiczne słowo NIE :stuck_out_tongue:

Jak nie, to co? :smiley:

Troche kultury jeszcze mam to nie odpowiem :stuck_out_tongue:

I dzięki Bogu :slight_smile:

Boga w nic nie mieszajmy :wink:

Sam się wmieszał… już sporo czasu temu. :wink: Zrobił wszak to wszystko przecież :wink:
Selber schuld, jak zwykłam była mawiać.

A co jak kiedyś ktoś odkryje, że Bóg to jakiś ludek z innej planety?? Dopiero bedzie rewolucja światowa bez Bin LAdena i reszty.

To się będziemy w grobach kręcić ze śmiechu :wink:

Jak ty to robisz, że jestes w kilku watkach naraz?? :stuck_out_tongue: Zakładki?? :stuck_out_tongue:

Powiedz to Świadkom Jehowy…

To właśnie dowód na życie pozaziemskie …

Im sie nie mówi tylko pokazuje :stuck_out_tongue: domysl się jak.

W tym temacie też sporo wiem bo sporo “studiowałem” i domysłów można było by mieć wiele…

Studia wcale nie powoduja, że wiemy wszystko :wink: Informatyk skonczy studia z informatyki, wie wiele rzeczy, których ja nie wiem, ale wgranie sterowników to jak prosba ksiegowej, żeby naprawiłą Blue Screen w Windowsie :stuck_out_tongue:

Najlepiej dać jej marker i niech go zabazgra na czarno :smiley:

I tym sposobem dochodzimy do wniosku, żeby powrócić do tematu, że czy jehowy, czy z Marsa, studia warto mieć :wink: