Dobre Programy maja już tam jakąś renomę. Przyznam się że w ostatnich latach nawet spoko się portal rozrósł. Zastanawiałem się nad tym dlaczego nie ma tu forum z prawdziwego zdarzenia o tematyce podobnej do elektrody. Nie ma krótkofalarstwa, nie ma działów dla Arduino i innych. Nie ma działów TVSAT, motoryzacyjnych technicznych, klubów samochodowych.
Przecież to tylko kilka zakładek więcej …
Post napisałem po sprawdzeniu zachowania moderatorów w portalu DB. Tu jest jakoś dziwnie inaczej. Tak jak by wszyscy moderatorzy na prochach jechali, na nerwosolu … Jacyś wszyscy dziwnie spokojni tu są.
Nie ma dziwnych wpisów typu “moderowałem”, “usunąłem” “a ty taki i owaki uważaj bo następnym razem będzie ban” “przeniesiono do kosza” “to już było - kosz” " nie na temat = kosz" i tak dalej.
Powiem szczerze że naprawdę “bajer” luźno i przyjaźnie tu jest i aż chce się wracać.
Szkoda tylko że portal z deka jest ograniczony i ustawiony tylko i wyłącznie na PC/SOFTWARE a przecież jest masa oprogramowania np. dla krótkofalowców, mechaników, projektantów i innych.
Przydała by się też jakaś szkoła przyszłego programisty czyli osobna zakładka na belce między NEWSAMI,. BLOGAMI i innymi. Jest tu masa mądrych ludzi…
Mogli by wiązać własne konta z profilami na FB i YT i tworzyć mini społeczność świata informatycznego.