Twój przypadek pokazuje, że uczciwość to pojęcie względne. Najwidoczniej ciąży na tobie jeszcze twoja “przeszłość”…
Poza tym napisałem, że modzi robią tu kawal dobrej roboty, ale ty oczywiście widzisz tylko negatywne stwierdzenia…
Twój przypadek pokazuje, że uczciwość to pojęcie względne. Najwidoczniej ciąży na tobie jeszcze twoja “przeszłość”…
Poza tym napisałem, że modzi robią tu kawal dobrej roboty, ale ty oczywiście widzisz tylko negatywne stwierdzenia…
Nadal jesteś gołosłowny, postawiłeś zarzut nieuczciwości moderatorom, który dalej pozostanie niczym nie udokomentowany.
Z jednej strony uderzasz w kogoś, a z drugiej uprawiasz wazeliniarstwo, żeby nie pogarszać swojej sytuacji.
Za to wolisz sięgać do przeszłości, czego pozwolę sobie nie skomentować
:x
Więc może zamiast odnosić się do mojej osoby (a tego ten wątek nie dotyczy), może zamiejsz sie konstruktywną krytyką. Bo to co w tej chwili uprawiasz jest tylko krytką na pokaz, pozbawioną najmniejszego sensu. Zabrnołeś w ślepy zaułek, nie masz innego wyjścia, pozostało Ci tylko bezładnie kąsać
Hmmm… znamy się? ;>
fiesta , vide wcześniejsze posty Waterproof.
Najpierw to napisałem a dopiero póżniej przeczytałem dokładnie twój post. Widocznie to już przysłowie ludowe.Ale niechce już tu nic pisać bo robi się za ostro a ja jestem niespotykanie spokojny człowiek.
No tak, pochwała to wazeliniarstwo, a prawda to tylko to co negatywne - po prostu mowię co jest dobra a co złe. Nie baw sie w psychoanalityka tam gdzie nie potrzeba ;]
Czemu mówisz tak zagadkowo? “Zabrnąłeś” jeśli już ;]
Do psychologa to ci jeszcze daleko. Idąc twym tokiem myslenia wygląda na to, że każdy kto krytkuje w tym temacie “nie ma innego wyjścia i kąsa”…
Nadal czekam na dowody nieuczciwości moderacji ma forum, a nie na kolejne czepialstwo.
Ale chyba się nie doczekam …
Po pierwsze to nie czepialstwo tylko obrona przed bezpodstawnym atakiem w moją skromną osobę ;]
A dowedem jest chociażby podany na samym początku tego tematu link. Takich sytuacji bylo wiele. .Jak cię to interesuje, że aż czekasz to zawsze możesz przeszukać forum
No chyba się nie doczekasz. Wiesz czemu? Bo choćbyś je na srebrnej tacy dostał i tak nigdy nie będziesz obiektywny.
bolo, też jestem z natury spokojna dusza, potulny jak baranek… do czasu.
Mam nadzieję, że młodsi uzytkownicy tego forum nie będą musieli czytać tematów takich jak ten w przyszłości, dlatego, jak ktoś słusznie zauważył, takie dyskusje powinny się odbywać na kanale prywatnym - starajmy się dawać innym, szczególnie młodszym, dobry przykład.
Kolejną rzeczą jest to, że wysyłając oskarżenia pod adresem innych użytkowników tego forum, kopiecie dołki sami pod sobą, bo cierpi na tym całe forum (użytkownikiem forum jest też moderator).
Co do poprawnej pisowni, to coraz więcej w internecie różnego rodzaju śmieci, a co za tym idzie coraz trudniej znaleźć potrzebną nam informację. Przykład: powiedzmy, że szukam temtów zawierających w sobie wyrażenie: “płytą główną”. Myślicie, że wyszukiwarka uwzględni w wynikach temat zawierający przykładowo: “plytom gluwnom”? A zresztą, ilu ludzi poświęci czas chodźby na zajrzenie w taki temat, skoro jego autor nie raczył nawet poprawnie go zatytułować?
Dokładnie! Nie wieidziałem jak to wytłumaczyc ex-modowi. Po prostu nie jestem typem donosiciela…
Joan wybacz, ale o czym mówimy… :?
Nie chodzi mi o to, że mamy prawo do indywidualnej, aczkolwiek tylko wirtualnej oceny w umyśle, ale - MY - tylko jako userzy i tyle!
Natomiast nie może być tak, że moderatorka rządzi się własnym subiektywizmem, bo takie myki to na blogaskach można uprawiać… :twisted:
To Forum ma mieć kanony oceny przez moderkę na tyle czytelne, by ewentualni userzy byli świadomi, jakiego poziomu należy się tu spodziewać
I nie może być tak, że to co zaakceptuje jeden, bądź wielu moderatorów - kolejny modek wrzuci w śmietnik, bądź obdarzy niepochlebnym komentarzem, bo mu np. “w życiu nie wyszło…”, a tu sobie musi odreagować… :evil:
Na elegancką prośbę Autora tematu zostaje on przywrócony.
Jednocześnie informuję, że w razie dalszych, prywatnych
przepychanek zostanie wysłany do Śmietnika.
Po pierwsze nie nudzi mi się za bardzo, za to nudne jest ciągłe najeżdżanie na władzę, budowanie spiskowych teorii dziejów oraz zwyczaj nieudowadniania swoich racji np tak:
na osobie, która wysnuwa jakąś tezę, spoczywa ciężar dowodu, to jest chyba logiczne…
Nie usiłuję w nikim wzbudzać litości, przedstawiam pewne fakty, z których część osób sprawy sobie nie zdaje, traktując modów jako maszyny bez uczuć i ludzkich emocji. Zakładam jednak, że nikt adwokata nie potrzebuje. Daleko mi do zachowywania się jak mod tego forum, to co napisałeś jest w tym kontekście niestosowne. Jestem jednak modem na innych forach i swoje batalie przeszłam, wiem że to bywa bardzo nieprzyjemne. Jeśli nie rozumiesz, trudno, widocznie trzeba mieć z czymś styczność.
Co do niesprawiedliwości > ten temat powrócił, nie widzę za bardzo przeszkód, żeby w razie zamknięcia jakiegokolwiek innego napisać pw do Moda. Tak jak pisałam, każdy pewne rzeczy indywidualnie traktuje i próba ujednolicenia w 100% działań Moderacji spali na panewce…
EDIT: Z mojej strony raczej EOT, ale pewne rzeczy chciałam wyjaśnić. Przepraszam za prywatną wycieczkę.
Tu chodzi o ogólne odczucia wielu osób. Na pewnonie są one bezpodstawne. Poza tym jak jużpisalem nie chcę tu rzucać ksywami, ani wplątywać bogu ducha winnych userów w jakieś sprzeczki
Wystarczy, że starasz się ich wyręczać - ja kiedyś za coś takiego dostalem ostrzeżenie…
Już kiedyś tak zrobiłem, myśląc, że uzyskam sensowną, prostą odpowiedź od moda - w końcu moderatornia stara się pokazać na forum “ludzką twarz” Niestety zostałem najzwyczajniej w świecie zbesztany ;]
Link? Dowód? Jak niby mam kogoś wyręczać, skoro nie mam uprawnień? To nie jest wykonalne… OK, przeniosłam tę dyskusję na PW, kończymy tutaj, przepraszam raz jeszcze.
No właśnie!? Jego prywatna sprawa!? Zapytam się jak otworzyć plik .mov i blokada i widzę : jaki to film. A co go obchodzi!? Pytanie to nie zaraz oznaka piractwa!?
Podejrzany byłby plik .avi, .mpeg etc.
No właśnie! To czemu się pytacie co to za plik!?
A jak ktoś przekonwertował bądź nagrał film w aparacie to co?
Powinień być przycisk zgłoś moderatorowi i wtedy by dostał i by grało.
A tak apropo: Już nieraz w podpisie zauważyłem
kilka dni po premierze! Czy to nie jest bardziej piractwo!? Rozumiem że jakiś rodzynek może mieć orginały ale kilkanaście osób!?
Może nie było by tyle piractwa gdyby były pochwały a nie tylko ostrzeżenia. Albo jak ktoś ma
to po pochwale nie ma nic. A jak ktoś jest czysty to zamiast Ostrzeżen: 1 będzie Pochwał: 1 jak dawniej!
Były na tym forum pochwały, ale niestety przez niektórych buraków trzeba było zrezygnować (zakładanie wielu kont i dawanie sobie plusa, nachalne prośby, wymuszenia, dawanie “sobie po koleżeńsku”)
mztswk to można było se dawać pochwały? To może tak jak ostrzeżenia - tylko przez moderatorow:)
Tak, user nagradzał usera za to, że pomógł.
Wydaje mi się, że było by z tym za dużo zachodu
Uważasz że jest tak idealnie na forum, że siedzą na forum i ziewają z nudów, bo nie ma nic innego do roboty ??
Teraz jest nawał pracy a co dopiero przy tym.
Kto sformułuje kryteria ??
Kto będzie je weryfikował ??
Kto będzie rozpatrywał skargi w stylu:
??
Ogólnie pomysł spalony na panewce.