Czym się ten wątek różni od tego?
Jeszcze inny punkt widzenia. Weźmy małego przedsiębiorce, który to wg definicji zatrudnia więcej niż 10 a mniej niż 50 pracowników. Powiedzmy zatrudnia 20 osób. Średnia płaca na rękę u niego to 1850zł. Taki pracownik kosztuje przedsiębiorcę 2951zł (podatki, Zusy, inne koszty).
2950 * 20 pracowniów * 12 miesięcy = 708.000zł rocznie + koszty utrzymania biura daje nie mniej niż 1.000.000zł rocznie w absolutnie podstawowych kosztach. Przy takich kosztach kupić na firmę lepszą perfumę raz na jakiś czas w celach reprezentacyjnmych to żaden wydatek.
W Polsce jest jakieś 50tys+ małych firm, ponad 15 tys. średnich firm i jakieś +/-3tyś dużych firm. Klient na dobra z wyższej półki więc jest i to nie na zasadzie kupowania ponad możliwości.
To tak jak z zegarkiem Lewandowskiego. Jest to mały procent ludzi ale dla nich pewne wydatki to nic. Raczej patrzą na to w ten sposób, czy dany zakup może im przynieść jakieś korzyści czy to reprezentacyjne czy zadowolenie osobiste.
Po prostu faceci postanowili sobie pogadać w takim samym wątku W sumie można je połączyć.
Kiedyś myślałem, ze woda toaletowa to dosłownie woda z kibla i nie rozumiałem dlaczego ktoś miałby się tym smarować :I
Co do zapachów, ważne się myć. Jak ktoś psikadłami kryje zwykły smród, to połączenie bywa okropne.
DAVID BECKHAM podoba się kobietom i gejom.
Tobie ma się podobać zapach. Mówią, że dobre perfumy to takie, do których szybko się przyzwyczajasz i po tygodniu nie czujesz ich zapachu na sobie. Ciężko jest komuś dobrać perfumy, choćby z tego względu, że te same u innej osoby mogą pachnieć całkiem inaczej (zapach rozwija się na skórze).
Giorgio Armani, D&G, Chanel, Dior, Gucci, Versace, Lacoste ,Boss, Tom Ford, Paco Rabanne, YSL, Polo, Calcin Klein, Burberry, Kenzo, Givenchy, Azarro itd… do wyboru do koloru, po kilka rodzajów z każdej marki. A jak chcesz przetestować feromonów to polecam Love Desire, chyba najlepsze jakich używałem z tego rzędu.
Super😂
A feromony to nie ściema?
- Jean Paul Gaultier Le Male (w 10 perfum wszech czasów lubianych przez kobiety)
- Vesace Green Jeans (jeśli je gdziekolwiek kupisz to jesteś gość)
- Versace Black Jeans (zapachy korzenne)
- Calvin Klein Obsession for Men
- Ralph Lauren Polo Sport
- Lacoste Green (klasyk, bardzo znane)
Wiadomo każdy ma inne gusta i te same perfumy nie pachną tak samo na każdej skórze. Co do feromonów to sam nie testowałem ale ostatnio czytałem,ze ponoc działają tak wiec może i warto przetestować?
Przede wszystkim trza się myć