Dodatkowe okienko z reklamą

mi reklama się podoba i dziwie się redakcji ze na forum żadnej reklamy nie ma

HarryPotter , Ty to jakiś problemowy jesteś :lol: , jakbyś miał swój wortal i chciałbyś umieścić reklamę to co … chyba decyzja należy do właściciela :stuck_out_tongue:

Jak oglądasz telewizje i jest nadawana reklama podczas filmu, co robisz piszesz do telewizji, czy wyłączasz telewizor na czas emisji ![-o<

No jakby nie patrzeć po to jest wsadzona w róg reklama, aby nie przysłaniała treści. I nie przesłania. Rozwinięcie reklamy należy tylko i wyłącznie do użytkownika, jeżeli jest zainteresowany. Nie można przwidzieć, że użytkownik będzie latał po całej stronie kursorem - wtedy faktycznie reklama mu się rozwinie :-). Ale take czynności jak zaznaczanie treści newsa itd. nie powodują rozwinięcia reklamy, więc moim zdaniem jak na reklamy flashowe “corner” jest bardzo mało agresywną reklamą, bo to użytkownik rozwija reklamę i tak poza tym decyduje, czy chce to zrobić.

Jak dla mnie to taka reklama bardziej przyciąga wzrok[ciekawość co jest pod spodem :P] niż denerwujące, mrugające i kolorowe banery a co dopiero takie popupy czy jak się to zwie :smiley: :slight_smile:

Dobry pomysł :wink:

Nie żebym się czepiał czy coś, ale na linuchu nie widać tej reklamy. Błąd nadal nienaprawiony? Na windzie nieco przeszkadzała (bo zepsuły mi się rolki i muszę suwakami operować), ale jak na taką ilość emitowania reklam na vortalu to jest ok.

a w operce dopiero trzeba kliknąć żeby działało (odwijało sie) potem już działa normalnie ja nie klikam i mam spokuj

Zgadzam się z monczkinem, wkurzające reklamy nigdy nie będą skuteczne.

A np. taka reklamka na vortalu w prawym górnym rogu, taki zawijas jak ja to lubiłem klikać, a to się tak fajnie odwijało. Jak widać :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

widze że redakcja zdecydowała sie na kolejny box reklamowy

bf63403ed87377e2m.jpg

wyskakuje przy pobieraniu pliku z vortalu fajnie bo w ogóle nie przeszkadza

Co raz to więcej tych reklam, ale przy innych serwisach to jest nic ;]

Pozdrawiam.

no dla mnie tez reklama jest ok no i chyba faktycznie pojawia się zamiast tej pod opisem

Ta reklama nie będzie stale - za kilka dni zniknie :wink:

mam nadzieje że będzie więcej takich :wink:

… i postarajcie sie, żeby było ściągane wszystko :D…z niej :razz: