mi reklama się podoba i dziwie się redakcji ze na forum żadnej reklamy nie ma
HarryPotter , Ty to jakiś problemowy jesteś :lol: , jakbyś miał swój wortal i chciałbyś umieścić reklamę to co … chyba decyzja należy do właściciela
Jak oglądasz telewizje i jest nadawana reklama podczas filmu, co robisz piszesz do telewizji, czy wyłączasz telewizor na czas emisji ![-o<
No jakby nie patrzeć po to jest wsadzona w róg reklama, aby nie przysłaniała treści. I nie przesłania. Rozwinięcie reklamy należy tylko i wyłącznie do użytkownika, jeżeli jest zainteresowany. Nie można przwidzieć, że użytkownik będzie latał po całej stronie kursorem - wtedy faktycznie reklama mu się rozwinie :-). Ale take czynności jak zaznaczanie treści newsa itd. nie powodują rozwinięcia reklamy, więc moim zdaniem jak na reklamy flashowe “corner” jest bardzo mało agresywną reklamą, bo to użytkownik rozwija reklamę i tak poza tym decyduje, czy chce to zrobić.
Jak dla mnie to taka reklama bardziej przyciąga wzrok[ciekawość co jest pod spodem :P] niż denerwujące, mrugające i kolorowe banery a co dopiero takie popupy czy jak się to zwie
Dobry pomysł
Nie żebym się czepiał czy coś, ale na linuchu nie widać tej reklamy. Błąd nadal nienaprawiony? Na windzie nieco przeszkadzała (bo zepsuły mi się rolki i muszę suwakami operować), ale jak na taką ilość emitowania reklam na vortalu to jest ok.
a w operce dopiero trzeba kliknąć żeby działało (odwijało sie) potem już działa normalnie ja nie klikam i mam spokuj
Zgadzam się z monczkinem, wkurzające reklamy nigdy nie będą skuteczne.
A np. taka reklamka na vortalu w prawym górnym rogu, taki zawijas jak ja to lubiłem klikać, a to się tak fajnie odwijało. Jak widać
widze że redakcja zdecydowała sie na kolejny box reklamowy
wyskakuje przy pobieraniu pliku z vortalu fajnie bo w ogóle nie przeszkadza
Co raz to więcej tych reklam, ale przy innych serwisach to jest nic ;]
Pozdrawiam.
no dla mnie tez reklama jest ok no i chyba faktycznie pojawia się zamiast tej pod opisem
Ta reklama nie będzie stale - za kilka dni zniknie
mam nadzieje że będzie więcej takich
… i postarajcie sie, żeby było ściągane wszystko :D…z niej :razz: