Doniesienia

Doniesienia z 2055 roku jak waszym zdaniem mogłyby wyglądać wiadomości w 2055 roku. A to mój pomysł dotyczący gier:

NOWA LISTA GOTOWA

Największy tygodnik o grach komputerowych DVD-ACTION opublikował nawą liste najlepiej sprzedających się gier ostatniego roku. Oto niektóre z nich:

Dum 7; Carcraft; Manchester Manager 10; Worms: Delata Force 8; The Slims (Slams): WC-PIKER; DRIVER: kierownica 2; Heroes end to end of end 5; DEAD-CAT; Thief: Mision Poland; Age of Los Angeles: Simulators 3; FIFKA Skręt 2054; Duke Nukem: Never. Te wszystkie gry są do wygrania w naszym konkursie wystarczy odpowiedzieć na pytanie: Ile części do 2050 r. Miała gra THE SIMS ze wszystkimi odmianami i dodatkami? Odpowiedzie prosimy wysyłać na nasz e-mail.

Czekam na wasze propozycje!

Krzxchu nudzi ci się :evil: ?

o ile wiem to grają w to już politycy w naszych czasach :stuck_out_tongue:

a tak wogóle to: żenada :? :-s

jak chcesz wiedzieć jak będzie wyglądać Polska w przyszłości

Monczkin

normalnie utopia :smiley: :smiley: :smiley:

fajny serwis :smiley:

na poziomie, z jajem, inteligentna rozrywka według mnie :slight_smile:

Rewelacyjna stronka.

Zastanawiam się tylko czy autor tematu jej przypadkiem nie znał

Rok 2055 to przypadek? :slight_smile:

Update:

(Wiel)błąd?

6 minut różnicy pomiędzy zdublowaną wiadomością

Monczkin

jak dobrze pójdzie :smiley: to jeszcze będę dychał w 2055 więc :smiley: :smiley: :smiley:

Polska 49 : 0 Francja 8) :lol: siedmiokrotny hatrick :hahaha:

lepiej ??? mam nadzieje !!

Przypadek

Zeby aby :stuck_out_tongue:

Siedmiokrotny hattrick ? 7 x 3 = 21 :x

CANALETTO przeczytaj najpierw link, który podał monczkin a dokładniej o meczu Polska - Francja, oki :twisted: :twisted: :twisted:

Mieliśmy mówić o roku 2055.

A ten mecz był w 2054 :lol:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

jeszcze się zdziwisz jak to się stanie faktem

Hmm… no właśnie.

Jak myślicie - fakty tvn nadal będą istniały? :smiley:

Mówisz Fakty i o TV myślisz… :x

O ile dobrotliwy Stwórca jeszcze raz zaryzykuje i ulepi naszą planetę - to będziemy dopiero na etapie wczesnych dinozaurów… :twisted:

Ale podejrzewam, że już jako ludzie mamy przechlapane - dlatego też historia nie zatoczy koła!

Przynajmniej nie w tej części wszechświata i nie w takiej postaci! :stuck_out_tongue:

Waterproof :o cóż to za czarne wizje… :lol:

za 50 lat… albo w ciągu 50 lat chcesz zgładzić planetę i tworzyć ją od nowa… :expressionless: ach te kobiety

:wink:

Chciałem tylko zrobić ładne przejście od faktu do Faktów TVN :frowning:

Sam widzisz Duchu, że wszystko się sypie - jak nie przymierzając odkopany szkielet w rękach…

To tylko kwestia czasu. Te postępujące trzęsienia ziemi, zawichrowania klimatu, degradacja środowiska naturalnego itd. - są dowodem na to, że coś już się ma ku końcowi niestety. :frowning:

A skoro wszystko ma swój okres użytkowania, dlaczego nie nasza Planeta Ziemia?