Mijasz się z prawdą. Masz 2 (słownie: dwa) usunięte posty, z czego jeden usunąłeś sam, a drugi był tak chamski i obraźliwy, że dziwię się, że moderator (redakcja), który to usuwał na tym poprzestał.
Tylko inni prowokują do tego zachowania, ale nikt nie bierze pod uwagę, ze nie każdy odbiera tak jak Administrator czy moderator i może kogoś wkurzać. To, ze ktoś napisze coś ładnymi słowami a inny wybuchnie to nie oznacza, ze kogoś to nie zaboli i nie wkurzy na maksa. Na to pozwalacie wielu tutaj i ich nie karzecie tylko wręcz mam wrażenie głaszczecie i po cichu, oby tak dalej, prowokujcie, a my zbanujemy pod wpływem raportów.
Ludzie są różni. Mnie z DP z 12 lat temu wywalił moderator za zły awatar. Miałem od początku, a przyszedł jakiś ludek i mu się nie spodobał.
Nie ma reguły
W ramach podlizywania się - ja jeszcze nikogo nie zaraportowałem i nie zamierzam bardziej mnie za to denerwują osoby wywołujące g… burzę w komentarzach na stronie i gdybym był odpowiedzialnym za komentarze to bym coś z tym zrobił.
Zaraportuj. Może mniej prądu Twój komputer pobierze. Wiem, że korci
A ja tam lubię patrzeć jak świat płonie
haha nie no na serio nie mam ochoty, lubię te forumowe dyskusje, nawet jak ktoś ma odjazd to za jakiś czas napisze coś mądrego albo wiem, że pisał coś do rzeczy w innym wątku więc dla mnie ok.
Trzeba pamiętać, że raportuje się posty, a nie osoby. Raportowane są posty z ewidentnym SPAMEM (jest tego trochę, najwięcej z Indii), czasem posty obraźliwe, ale to nadal tylko raporty odnoszące się do konkretnych postów, czasem tematów, a nie do osób.
więc najwyraźniej forumowicze robią to raportowanie na tyle skutecznie że ja już nie muszę
To banujcie posty, a nie osoby
No to macie słaby reflex, bo kiedyś przez miesiąc latały posty na głównej. --„POznaj panienkę”, coś w tym stylu.
Może dzięki temu jakiś administrator ją poznał
właśnie w tym rzecz, już o tym pisałem. Tu na forum ktoś się dyskusją zajmuje, a w komentarzach jest bajzel. Powinni kogoś wziąć do tych komentarzy, żeby je ogarniał. W sumie ten nowy gość z WP wspominał, że coś zamierzają w tym temacie zrobić.
Już dawno wzięli to mamy raj z WP.
Tyle że ogarniali je pod niewłaściwym kątem. Najlepszy byłby sprawdzony moderator z forum a nie osoba, która działa jak filtr spamowy - reagując na określone słowa
WP może nie jest idealne, ale też mają księgowych. Jak sami uduszą portal za który słono zapłacili to komuś się oberwie.
A poleci od dołu, jak zwykle.
Tylko, żeby zarabiali ludzie muszą chcieć odwiedzać więc chociaż trochę powinni się do nich dostosować. Na tyle na ile można, żeby na tym nie stracić z byt wiele. Clickbajty są teraz cenniejsze niż gumki pod drzewem zamiast liści.
Osoby nie są banowane, najlepszym przykładem jesteś Ty, masz tu już chyba 14 czy 15 konto i nadal piszesz. Z tego co pamiętam większość z poprzednich kont sam usuwałeś, bo ktoś Cię wkurzył.
Są konta, które są banowane od razu, ale to chodzi o konta, które zakładane są wyłącznie do spamu, a (jak pisałem) takie pojawiają się najczęściej z Indii, ale to nie jest regułą.
Natomiast obrażanie kogokolwiek może skutkować ukryciem postu, jego skasowaniem, a w niektórych przypadkach czasową blokadą pisania, ale (przynajmniej ja) robię to naprawdę rzadko.
Tzn generalnie 9X% odwiedzających to jest ruch „z Internetu” a nie od stałych bywalców i to pod ten ruch się dostosowują. Co nie znaczy, że stali bywalcy nie mają słusznych obserwacji i nie warto się z nimi liczyc.
Nie mieszaj dwóch różnych systemów walutowych, nie bądź Pewexem.
Forum to jedno - strona DP (WP) to zupełnie inny świat i (poza redakcją) zupełnie inni administratorzy - pracownicy WP.