Karta graficzna : Geforce Zotac 650TI OC 2GB 128bit DDR5
Pamięć RAM : ADATA 8GB DDR3 1600
W grach typu World of Tanks , Fortnite , Leauge of Legends , Counter Strike doświadczam ogromnych spadków fpsów wszystko zależy co się dzieje w rozgrywce im więcej tym większe spadki, w Cs’ie sprawdziłem przed chwilą to przy strzelaniu nawet poniżej 30 kompletnie tego nie rozumiem bo na dużo słabszym laptopie miałem te 60 klatek w tych grach , bawiłem się ustawieniami ale to nic nie daje, programem MSI Afterburner sprawdzałem temperaturę podzespołów oraz użycie i wszystko jest w normie dlatego to dziwne, proszę o pomoc może ktoś coś doradzi ;/
Sprawdzałem programem MSI Afterburner cały wykres każdego podzespołu i temperatury max to 64 stopnie np na karcie graficznej, ale sprawdzę jeszcze tym HW i wrzuce tu
Na najnizszych ale na tym komputerze rowniez jak daje najnizsze to dalej takie same spadki tak jakby ustawienia graficznie nie mialy na to wplywu a domyslnie w grach ustawia mi wysokie ( w grach typu lol , cs , fortnite )
Ogólnie to słabo się znam , ale robiłem też format systemu i dalej było tak samo, a co do karty to piszę że mam najnowsze sterowniki , procesy sprawdzałem i nie ma żadnego który by obciążał ( patrząc na wykresy w menadżerze ) więc co w takiej sytuacji pozostaje?
Centrum Zabezpieczeń … jest puste Platform: Windows 10 Pro Wersja 1809 17763.503 (X64) BIOS: American Megatrends Inc. V1.1 07/16/2012 Motherboard: MSI 760GA-P43(FX) (MS-7699) Procesor: AMD FX(tm)-6200 Six-Core Processor Całkowita pamięć fizyczna: 8175.18 MB
A ja dodam, że nie ma oznak infekcji, ale można trochę oczyścić
1.Ogólnie to samo mi większość rzeczy zainstalowało jak robiłem format niedawno i piszę że wszystko aktualne.
2. Avast
3.Win 10
4.Piszę że wszystko aktualne jak sprawdzam