Dyskietka startowa - brak drvspace.bin

mam problem. nie moge utworzyć dyskietki startowej, bo pojawia się informacja że nie mam pliku drvspace.bin i mam włożyć płytę z windowsem. nie byłoby problemu, gdyby nie fakt, że komputer wzięłam na miesiąc poza dom i do głowy mi nie przyszło by brać ze sobą windowsa :frowning:

wiem, że w interneciue są dyskietki startowe w wersji angielskiej. są też polskie?

i drugie pytanie - czy można jakoś wgrać sam plik drvspace.bin do kompa? czy on się instaluje wyłącznie z innymi?

Na tej stronie:

http://bootdisk.com/bootdisk.htm

znjadują sie dyskietki startowe sciągasz, wrzucaś na dyskietke (Xp Dyskietki) i juz mozesz rozpocząć instalacje.

Skąd ta pewność że koleżanka ma XP? Z tego tematu wynika mi że raczej coś z 9x (błędy sterowników vxd których xpeki już chyba nie mają).

BTW

angelles - założyłaś już drugi w krótkim czasie temat w którym potrzebujesz pomocy odnośnie windowsa a jeszcze się nawet nie pochwaliłaś jakiego masz. Byłoby nam łatwiej gdybyśmy się nie musieli domyslać podstawowych informacji potrzebnych żeby pomocy udzielić…

przepraszam, nie napisałam że chodzi o win 98 SE

a tak przy okazji może ktoś wie co to za błędy? bo w innym tyemacie czekam na odpowiedzi ale nie mam żadnych :frowning:

pojawia się taka informacja:

Wystąpił krytyczny wyjątek OE w 0028: CO2A2213 w VXD VWIN32(05) + 00000D3B

lub:

Wystąpił krytyczny wyjątek OE w 0028: C29B43A4 w PCIMP (01) + 0001C24

Złączono Posta : 24.01.2006 (Wto) 11:31

nie wiem co jeszcze jest ważne bo sie nie znam :frowning:

mogę tylko dodać że log-a mi sprawdzono i wszystko ejst ok, choć nie wiem czy to ma coś wspólnego z tematem, al wolę tą informację dodać.