Czemu komentarze nie pojawiają się w czasie rzęsistym jak wcześniej tylko wyskakuje “Jeszcze momencik…” ??
Ja tylko tak napiszę dla świętego spokoju … @gtxxor czy te @ (małpki) przy naszych nickach to na stałe? Bo w kwestii linków do naszych wpisów / linków do waszych artykułów np. na Facebooku / stronach pośrednich, wejście oznacza … zresztą sam zobacz:
Pszemco Pajonk?
Wojciech Młynarski śpiewając dawno, dawno temu swoją piosenkę “Co by tu jeszcze” miał chyba chwile jasnowidzenia.
Hahaha, napisałem komentarz pod jednym artykułem na stronie, mija 10 minut i zaginą w eterze Cenzura wam się zawiesiła, restart
@anon76124836 Będzie bez reklam i tu firma nie stoi nam na przeszkodzie, jest to po prostu zadanie TODO. Ot, brakuje wdrożenia
@lordjahu Znaczy redirekt nie łapie, gdy jest parametr fb?
Oby bo to rejestrowanie się traci sens w tej chwili
Powyżej masz 2 linki - jeden stary link a drugi z nowej strony.
Dla przykładu na facebooku wejście we wcześniej wrzucone linki do artykułów kieruje na “stronę której nie ma”.
A chodzi o to że jak ktoś będzie chciał wejść na facebooku DP na jakiś artykuł przed “nową szatą” to go nigdzie nie przekieruje bo się zmienił adres
Ogólnie ze starych adresów powinien być redirect, ale najwyraźniej głupieje on, gdy w linku jest parametr fb. Do poprawy.
@anon76124836 Ja tam lubiłem się zawsze wypowiadać pod stałym nickiem i awatarem, ale co kto lubi
O pojawiły się moje komentarze pod artykułem z moim nikim. Jak kos jest zalogowany, ze przeglądarka pamięta logowanie o teraz po zmianie pisze komentarz i robi z niego anonima to proponuje się przelogowac bo może to być powodem
Zapomniałem, brawo za suwak z trybem ciemnym bo wcześniej to na dole strony było bez sensu, ale ciekawe, ze można stronę przewijać bez końca, aż palec na kołku w myszce drętwieje
A są jakieś plany zmiany tych anonimowych plusów/minusów na widoczne polubienia, tak jak było wcześniej? Poprzedni system był o wiele lepszy, bo można było widocznie wyrazić swoją aprobatę, a jeśli się nie zgadzało z autorem komentarza, to trzeba było się jakoś wysilić i wejść w dyskusję podając swoje argumenty zamiast jakiegoś śmiesznego minusowania. Od razu się odechciewa aktywnie komentować przez takie zmiany
No i co z tym RSS, będzie jakaś oficjalna odpowiedź? Wypadałoby.
Jako aktywny użytkownik DP od prawie 12 lat (ale ten czas leci) mam dwa bardzo ważne pytania:
- Czy nowa wersja serwisu będzie obsługiwać RSS?
- Co się stało z powiadomieniami o aktualizacjach programów, które mam w ulubionych? Czy ta funkcja dalej będzie dostępna?
Przyznam absolutnie szczerze, że to właśnie te dwie funkcje plus platforma blogowa są dla mnie głównymi atutami DP na tle inny portali technologicznych
Co się pieklisz, chłopaki już trzy lata (przynajmniej) czekają na nowy edytor blogowy:D
Właśnie chciałem napisać: musiałem na Linuksie zainstalować umatrix, żeby zablokować skrypty wp przy logowaniu na forum… to się dzieje
- Tutaj muszę dopytać, bo mówię wprost: nie mam z IT informacji ani w tę, ani we w tę.
- TODO, ale nie znam deadline’u. Prywatnie: też mi tego brakuje
@pabru Tu trzeba byłoby pytać docenta, bo to jego projekt i on za to odpowiada
I tak się kończą dobreprogramy:
PS. Dwuznaczność tekstu nie dowodzi tego, że taka była intencja piszącego, tylko od czytającego zależy, czy tę dwuznaczność dostrzegł i jak ją zinterpretował.
Jeśli to projekt docenta i on za niego odpowiada, to naprawdę nie rozumiem, jak mógł coś aż tak złego zrobić.