Chyba urypało większość komentarzy pod wpisami
Pod blogami multum reklam lub proponowanych wpisie innych użytkowników a potem komentarze … brr jak to wyglada
Chyba urypało większość komentarzy pod wpisami
Pod blogami multum reklam lub proponowanych wpisie innych użytkowników a potem komentarze … brr jak to wyglada
Nie urypało, tylko są powątkowane, a te domyślnie zwinięte.
A co to wpisy blogowe już nie będą na głównej DP?
Jak dla mnie jest OK i strona tak jakby w końcu lżejsza co oczywiście na duży plus.
Strasznie wygląda to nowe wp, sporo reklam przybyło i trzeba się będzie pewnie trochę namęczyć nim się je zniknie.
Biały motyw, przynajmniej dla mnie jest nieczytelny, na czarnym już da się przeglądać.
Pożyjemy, zobaczymy, może coś poprawią, a może więcej reklam od wp dodadzą.
O, widać, że inflacja nawet na DP, bo jak na razie, to strasznie biedna ta strona się zrobiła.
Gdzie?
W moim wpisie o Linuxie np, było 132 komentarzy a jest 40 ;/
Grafikę róbcie w WebP.
Nie chce mi się liczyć, ale możliwe, że odpowiedzi na komentarze nie są wliczane do podsumowania pod artykułem.
Jak to paskudnie wygląda bez adblocka
Ach, świetnie. Wygląda na to, że teraz wszystkie komentarze podlegają jakiejś moderacji.
I na dzień dobry każdy jest anonimem?
Jakieś problemy techniczne że na forum konto działa a na portalu nie ?!
trzeba będzie do adguarda zaraz zgłosić aby zablokowali nowe otencjalne miejsca na reklamy bo widzę że już macie zarezerwowane nowe miejsca między rubrykami …
Wychodzi na to, że jest szansa, aby się jeszcze pojawiły: “Jeszcze przez kilkanaście godzin częściowo niedostępna pozostanie sekcja blogowa, jako że cały czas trwa migracja danych.”.
No i wjechała mi reklama… Przyyypadek?
PS tak, wiem jak działają reklamy. Tak, szukałem ostatnio Toi-Toi na wynajem.
To co, tworzymy grupę na FB?