Nie taki mały chyba… Dzięki za zgłoszenie, działamy!
Lepiej zostawić to na rano, jeszcze zbugują się linie po wstawieniu enterów i będą je kopiować z notatnika.
W najgorszym przypadku jedno takie cofanie rypie nawet kilka minut pracy. Dlatego tak ważne jest dodanie funkcji cofnij-ponow
Udało się uruchomić forum na najnowszej wersji Discourse
Obecnie w tle działa sporo procesów aktualizacyjnych (procesowane są stare posty, a mamy ich 4 miliony!), dlatego forum może zamulić od czasu do czasu. Będziemy to monitorować, mam nadzieję jednak, że obejdzie się bez większych problemów.
Po kolei sprawdzamy wtyczki, na razie jest mały problem z wtyczką reklamową
Jeśli byłyby jakieś problemy, to dajcie proszę znać. Dzięki za pomoc, wiem że sporo z Was trzymało kciuki
Obniżyłbym priorytet tego problemu
@Docent Zobacz do swojej skrzynki powiadomień czy nie masz tak samo, bo ja dostaję setki informacji o nieprzeczytanych postach… Część z nich na pewno jest błędna, przynajmniej te, które na szybko sprawdziłem. Np. powiadomienie, że admin @FadeMind zacytował mnie ostatnio w jakimś temacie. Wchodzę, a tam cytowany jest inny użytkownik.
Te powiadomienia nie pokazują się w liczniku przy awatarze, ale po kliknięciu je widać.
To był taki żart, tzn. wtyczka faktycznie coś nie działa, ale nie poświęciliśmy jej ani minuty jak na na razie były naturalnie poważniejsze tematy.
Też to widzę, ale zupełnie szczerze - nie do końca wiem dlaczego tak się wydarzyło…
Wappalyzer dalej wykrywa gdzieś resztki 2.4.0 (nie umie odróżnić numerka bety ani wykryć gałęzi stabilnej).
Najlepsze jest to o obcym PW z samej góry.
https://forum.dobreprogramy.pl/t/panicagaming-aandrzej111/648039/13
@Docent jak kliknę na Odrzuć
to nic się nie dzieje. Status powiadomień nie zmienia się. Pozdrawiam
ja mam coś takiego
Poza tym jest błąd: klik na pierwszym powiadomieniu od góry powoduje to:
Tak btw to nie Ctrl+R tylko Command ( Cmd ) + R
Tłumaczenie raczej nie ma szansy sprawdzać czy serio masz macOS a nie udajesz z pomocą UA przeglądarki.
xDD Ja nawet nie chcę sobie wyobrażać jaki oni maj tam burdel w kodzie i w bazie xD
Co wy… wszystko na produkcji robicie?
No nie… DP to nie mBank…
Nie wiem czy jak mBank. Ja bym porównał do Płatnika dla ZUS, tak samo działa, co aktualizacja bardziej popsute i chyba nas chcą zniechęcić do korzystania z forum i portalu bo normalnie masakra. Moja mama zawsze mówiła „jak czegoś nie umiesz zrobić, nie dotykaj bo popsujesz całkiem” i chyba pasuje tutaj.
z mBankiem to chodziło mi że mBank swoje zmiany na produkcji testował