Bartku, ukryłeś profil i tym samym zablokowałeś utrudniłeś możliwość wysyłania do siebie wiadomości prywatnych.
Rozpocznij jako pierwszy konwersację z kol. @blumberplumber , być może wtedy będzie mógł odpisać.
Bartku, ukryłeś profil i tym samym zablokowałeś utrudniłeś możliwość wysyłania do siebie wiadomości prywatnych.
Rozpocznij jako pierwszy konwersację z kol. @blumberplumber , być może wtedy będzie mógł odpisać.
szczerze? nie podoba mi się nowy wygląd lubiłem ten poprzedni
blogasek:
skoq i jego grafiki z portfolio:
forum:
Ukrycie profilu tylko utrudnia napisanie, Bartek dobrze gada, że generator „PW” powinien akceptować nick bez trudności jakie miało x-kom (pewnie dalej z banem, bo następca go nie cofnął).
Aby zablokować wysłanie trzeba świadomie odhaczyć:
Pozwól innym użytkownikom wysyłać do mnie prywatne wiadomości (https://forum.dobreprogramy.pl/my/preferences/notifications)
lub uruchomić małe kółko adoracyjne:
Zezwalaj tylko określonym użytkownikom na wysyłanie mi osobistych wiadomości (https://forum.dobreprogramy.pl/my/preferences/users)
Uzyskanie uprawnień moderatora pewnie też by odblokowało pisanie. A opcjonalnie pisanie w starym PW jak jakieś zachowaliśmy (obecnie można komuś „napyskować”, wypisać się by nie czytać jego riposty i czekać czy poleci pyskówka do moderatorów).
Racja, poprawione. Poniosło mnie jak M$ z wymaganiami dla Windows 11™
@sidkwa @Bartek7000 gadałem z twórcą pirata - skoQ, i rzekł że skontaktuje się z redakcją w sprawie grafik. Jeśli będą chcieli to pirat powróci
Przykre jest to, że to autor tych grafik wychodzi z inicjatywą do redakcji a nie odwrotnie. Bierność redkacji DP to jest coś przerażającego co nie pozwala wierzyć by ten portal odniósł jakikolwiek sukces czy choćby wrócił do swoich dawnych lat świetności.
To chyba nie w ten sposób powinno działać. Może w ogóle ta pseudoredakcja niech siedzi z założonymi rękami, a użytkownicy będą za nich pisać i korygować teksty. Wstyd dla tych smarków, wstyd.
@lordjahu Fajnie by było gdyby pirat wrócił. A jeszcze gdyby się dało przywrócić stronę DP do tego wyglądu https://techforum.wpcdn.pl/original/3X/0/5/05413060cb8861f1c3fd2a632cfac6b07403b6c5.jpeg to byłoby super.
Pozdrawiam!
To czekamy na tych redakcji. Autor grafik i DP spisywało umowy
Nie na Naszą Klasę Hmmm, ale może by tak pograć na Xboksie?
Jednemu ważne obrazki, a drugiemu czytanie.
Dlatego cieszę się z ADGuarda
I bardzo słusznie.
Rozumiem jeszcze jak ten reklamowy spam trafia do kogoś, kto czasem gdzieś faktycznie wejdzie i skorzysta z reklamy (ponoć są tacy…). Ale co nam po reklamie, gdy nigdy nie była, nie jest i nie będzie w kręgu naszych zainteresowań?
Rozmawiałem kiedyś z Tomkiem Bryją o reklamie na portalu. Uważał, że zawsze znajdzie się coś, co mnie zainteresuje i gdzieś kliknę. Otóż nie. Jak mu opowiedziałem jak traktuję reklamę, to w końcu przyznał mi rację i powiedział, że „też tak może być, ale jesteś wyjątkiem”.
A ja podejrzewam, że nie jestem wyjątkiem, że większość tak (źle) traktuje reklamę, a klika w nie mały procent ludzi. Może w USA (США) klikają namiętnie i stamtąd mają badania, że klikają, nie wiem. Ale nie sądzę, aby u nas też tak było.
Jestem tak wrogo ustosunkowany do wszelkiej maści reklam, że nawet gdyby jakimś cudem pojawiło się coś, co być może normalnie by mnie zainteresowało, to na pewno nie kliknę w nią. Jest coś w reklamie = jest dla mnie stracone.
PS. Obrazki można mieć, byleby nie było reklam:
Mam podobnie. Jednak podobały mi się na DP na przykład reklamy w formie jaką uprawiał tutaj X-kom. Gdzie w formie artykułu reklamował sprzęt objęty aktualnie promocją. Z takich reklam korzystałem i nawet dzięki jednej z nich kupiłem sprzęt. Szukałem słuchawek a akurat na DP sklep x-kom reklamował promocję na model który mnie zainteresował. Wiec go kupiłem.
Ale nic mnie tak nie irytuje jak na portalu o IT reklamuje się jakieś tabletki na chudnięcie, przyrządy i akcesoria do pielęgnacji ogródka, jakieś kursy językowe itp.
Oj tam oj tam, jakoś motoryzacji z bloga nikt nie rusza
No ludki z polish-ads-filter poddali temat wp bo to walka z wiatrakami. Ja jednak cenie sobie kombo uBlock i uMatrixa.