mi sie takie cos zaczyna podobac 
dziwna sprawa taki dział najbardziej podoba sie osobom ktore maja znikome szanse na dostanie sie do tych “wybranych” i piszących w takim dziale 
Można by dać ankietę 
Jedna, lub kilka osób musiało by się konsultować i wybierać userów, bo pomysł ze stażem nie jest dobry (ktoś mógłby być na forum 8 miesięcy i napisać… 2 posty)
=D> =D> =D>
sam dział już miał powstać o ile pamiętam… admini wystraszyli się nabijaczy (w butelkę), że mogłoby ich zabraknąć w zacnym gronie i ciekawa idea umarła śmiercią tragiczną…
mnie się wydaje, że dział powstać powinien… wyraźnie byłoby widać komu zależy tylko na pisaniu, a komu aż na pisaniu :rotfl:
Można by było sprobować? Co stoi na przeszkodzie ?
Lisek, Lazikar do Was drodzy Admini należy decyzja…
wątpie czy to wypali ale dział mógłbyby postać
ja jestem na nie ![]()
to jest beznadziejny pomysł
Dlaczego?
bo jak miało by być to wprowadzone to ja bym chciał w tym uczestniczyć, a za to co na forum wyprawiam a raczej co robiłem i na jakich kontach za to bym miał napewno zakaz wstępu
Fakt, faktem nie byłoby o czym debatować. Moderatorów jest tyle, że niższa instancja “starszyzny plemiennej” jest zbędna. Bo tak to postrzegam.
Pytam się jako 3 user, czemu by miał służyć ten dział?
A co do wstępu, to może pół roku na forum i jakaśtam ilość postów (500 - 1000)?
Na pewno wyznacznikiem przynależności do takiego działu nie byłoby ilość postów czy staż na forum, choć to drugie mogłoby mieć jakiś wpływ.
Zapewne zawsze byłoby o czym rozmawiać, to już zależy od ludzi którzy w takim dziale by się znaleźli.
Jednak na 100% rozpoczęła by się wojna o to kto ma do takiego działu należeć.
Na przykład mogliby stanowić organ odwoławczy dla userów. Taki sejm dla forum. I tutaj podsuwam pomysł o sposób doboru takich userów - kandydatów wysuwają inni albo sami kandydują a wybierają userzy z klucza po nicku. Jeśli jednak miałoby to wyglądać jako towarzystwo wzajemnej adoracji dobierane przez grupę moderską to chyba powstanie takiego działu nie ma sensu - o wiele szybciej możecie sobie pogwarzyć na czacie albo gg.
Nie ma wojny o przynależność do grupy moderskiej to nie byłoby wojny o przynależność do działu. Od czasu do czasu pojawiałby się topic poruszający tą kwestię ale moderatorzy znakomicie radzą sobie w takich sytuacjach. Są niezastąpieni odwalając kawał roboty.
Egzul mówisz jak polityk 
mi tam obojętnie czy będzie taki topic bo jeżeli nawet się pojawi to wiem kto w niej będzie a kto nie 
chyba nie masz na myśli polskiego sejmu, w którym jak Ci wyłączą mikrofon to wlatujesz z głośnikami :hahaha:
ale będzie można poczytać gazete 8) ci z sejmu chyba wyborczą najchętniej czytają 8)
a to dobre jest 
takiego sejmu nie - to była metafora (trudne słowo
) ale myślę, że Ci, którzy postulują powstanie takiego działu powinni nadać swojemu projektowi głębszy sens
tutaj na forum dodatkowo wchodzą oknem gdy ich drzwiami wyrzucą :PPP
tutaj administartor ma problem, ale od niego zalezy co byloby w takim dziale,z przynależnością nie ma problemu - styl wypowiedzi, pomoc, wiek można dobrać, tylko czemu ma taii dział służyc tutaj jest pies pogrzebany 
proponuje zrobic ankiete
Pozwoliłem sobie dorzucić ankietę